Ο κατά Γκαρπ κόσμος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο κατά Γκαρπ κόσμος

John Irving

19.27€ -21% 15.22€

"Ο κατά Γκαρπ κόσμος" είναι ένας παράξενος και τρελός κόσμος. Η ίδια η σύλληψη και η γέννηση του Γκαρπ με την χρήση σεξουαλικού υποκατάστατου από τη μητέρα του, όσο και η ενηλικίωσή του συντροφιά με τους "παράξενους" φίλους της, του διαμόρφωσαν εντελώς προσωπικές απόψεις για τον κόσμο και τη ζωή, και τον οδήγησαν σε μια "μη πολιτισμένη" κοινωνική συμπεριφορά. "Ο κατά Γκαρπ κόσμος" είναι ένα δυνατό μυθιστόρημα, ζεστό και ανθρώπινο που διακρίνεται για το εξαιρετικό χιούμορ του. Με το έργο αυτό ο συγγραφέας του Τζων Ίρβινγκ πέτυχε τη διεθνή αναγνώριση σαν σύγχρονος, δημιουργικός και πρωτότυπος λογοτέχνης.
"Ο κατά Γκαρπ κόσμος" μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες, έγινε bestseller και γυρίστηκε κινηματογραφική ταινία με μεγάλη επιτυχία όπου πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Ίρβινγκ στο ρόλο του προπονητή πάλης. Κινηματογραφική ταινία επίσης γυρίστηκε το μυθιστόρημά του "Ξενοδοχείο Νέο Χάμσαϊρ" με πρωταγωνιστές την Τζόντυ Φόστερ και τη Ναστάζια Κίνσκυ. 

John Irving

John Irving (Συγγραφέας)

Ο Τζον Ίρβινγκ γεννήθηκε στο Νιου Χαμσάιρ. Είναι συγγραφέας πολλών μυθιστορημάτων, μεταξύ των οποίων τα "Θέα στον Ωκεανό" , "Ο κατά Γκάρπ κόσμος", "Ο γιος του τσίρκου" κ.ά. Έχει τιμηθεί για το έργο του με τα βραβεία από το Rockefeller Foundation, το National Endownment for the Arts και το Guggenheim Foundation. Έχει επίσης κερδίσει το βραβείο O. Henry, το βραβείο National Book και το βραβείο Όσκαρ. Το 1992 έγινε δεκτός στο National Wrestling Half of Arts στο Στιλγουότερ της Οκλαχόμα. Είναι μέλος της αμερικανικής Ακαδημίας Τεχνών και Γραμμάτων. Ο Τζον Ίρβινγκ είναι παντρεμένος και έχει τρεις γιους. Ζει στο Βερμόντ και το Τορόντο.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκος Κωνσταντίνου (Μεταφραστής)


Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
675
Διαστάσεις:
12x19
Βάρος:
0.781 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση