Τι εποχή κι αυτή
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τι εποχή κι αυτή

Non e stagione

Antonio Manzini

13.30€ -24% 10.11€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601680859

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Πατάκη

Οι Μπεργκέ, πλούσια οικογένεια βιομηχάνων της Βαλ ντ’ Αόστα, έχουν ένα μυστικό και ο υποδιοικητής Ρόκκο Σκιαβόνε το ανακαλύπτει τυχαία, αντιλαμβανόμενος ότι γίνεται δέκτης μιας κραυγής απελπισίας από το εσωτερικό της οικογένειας. Η Κιάρα Μπεργκέ, η νεαρή κόρη της οικογένειας, πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους συνομηλίκους της, εξαφανίζεται. Η εξαφάνισή της σηματοδοτεί την έναρξη ενός παιχνιδιού που παίζεται σε διαφορετικά επίπεδα. Ο Σκιαβόνε πρέπει να βρει τι κρύβεται πίσω από την άψογη εικόνα ενός προνομιούχου περιβάλλοντος, να νικήσει τον χρόνο σ’ έναν αγώνα δρόμου για τη ζωή, να φωτίσει την γκρίζα περιοχή όπου το έγκλημα και οι επιχειρήσεις συναντιούνται.
Στο μεταξύ το χιόνι συνεχίζει να πέφτει, Μάιο μήνα, στην Αόστα και επιδεινώνει την ήδη κακή διάθεση του Ρόκκο. Και μια σκιά ξεπροβάλλει και τον ακολουθεί για να τον χτυπήσει εκεί που πονά. Επειδή στο παρελθόν του δύστροπου μπάτσου υπάρχει μια σκοτεινή περίοδος που εμφανίζεται με κάθε ευκαιρία. Σαν αξεπλήρωτο χρέος. Σαν πληγή που ποτέ δεν κλείνει.

Φωτεινή Ζερβού (Μεταφραστής)


Antonio Manzini

Antonio Manzini (Συγγραφέας)

Ο Αντόνιο Μαντσίνι γεννήθηκε στη Ρώμη το 1964 κι εκτός από συγγραφέας είναι και σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός. Έχει γράψει τρία διηγήματα σε συνεργασία με τον Νικκολό Αμμανίτι, ενώ η σειρά μυθιοστορημάτων του με ήρωα τον αστυνόμο Ρόκκο Σκιαβόνε περιλαμβάνει τα έργα, "Η Μαύρη πίστα", "Το πλευρό του Αδάμ", "Τι εποχή κι αυτή".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
400
Διαστάσεις:
17x12
Βάρος:
0.355 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση