Το τελευταίο reunion
zoom in
14.90€ -27% 10.88€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185265199

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Μυθιστόρημα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Key Books

Η Τίνα –συγγραφέας  σε  δημιουργικό αδιέξοδο– αποφασίζει να παραιτηθεί από τις προσωπικές της φιλοδοξίες και να σώσει τον γάμο της. Η Ρέα είναι επιτυχημένη ηθοποιός, εγκλωβισμένη σε μια σαδομαζοχιστική σχέση, και η Φάνια, έχοντας καταφέρει να απομακρυνθεί από την τυραννική οικογένειά της, νιώθει πως, επιτέλους, έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά του Παύλου.

Οι τρεις γυναίκες θα συναντηθούν μετά από είκοσι χρόνια, σε ένα σχολικό reunion. Προσδοκίες και ψευδαισθήσεις θα αναμετρηθούν με την πραγματικότητα, φοβίες κι ελπίδες θα αναζωπυρωθούν, ενώ αναμνήσεις και κρυφά πάθη θα ξαναζωντανέψουν. Μια σειρά από συμπτώσεις θα φέρει κοντά τις ζωές τους. Με ανατρεπτικό χιούμορ, τρυφερότητα και σαρκασμό θα αντιμετωπίσουν τις επίπονες αλήθειες, αλλάζοντας για πάντα.

Κατερίνα Μπέη

Κατερίνα Μπέη (Συγγραφέας)

Η Κατερίνα Μπέη σπούδασε στη Νομική Αθηνών και στο Δημοσιογραφικό Κολέγιο. Είναι σεναριογράφος και συγγραφέας. Εργάστηκε για δέκα χρόνια σε περιοδικά (Ταχυδρόμος, Status, Harper Bazzar, Esquire, Cosmopolitan κλπ.) και στο ραδιόφωνο (Κλικ, Εν Λευκώ). Από το 1998 συνεργάστηκε στη συγγραφή σεναρίων για ταινίες ("Θηλυκή Εταιρεία", "Φούσκα", "Η Λίζα και όλοι οι άλλοι", "Η καρδιά του κτήνους", κ.ά.) και έγραψε σειρές για την τηλεόραση ("Λούφα και παραλλαγή", "Χρυσά κορίτσια", "Μόνη εξ αμελείας", "Σχεδόν ποτέ", "Steps"). Το 2004 πήρε το Τρίτο Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα Θεατρικού Έργου και το 2007 το Πρώτο Βραβείο Σεναρίου για παιδική ταινία Animation. Έχει γράψει έξι μυθιστορήματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
328
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.405 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση