Το ημερολόγιο ενός βιβλιοπώλη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το ημερολόγιο ενός βιβλιοπώλη

Shaun Bythell

16.90€ -27% 12.34€

O Σον Μπάιθελ είναι ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Wigtown, του δεύτερου μεγαλύτερου παλαιοβιβλιοπωλείου της Σκοτίας. Οι στριφογυριστοί διάδρομοί του περιέχουν 100.000 βιβλία, τα οποία απλώνονται σε ράφια συνολικού μήκους 1,5 χλμ. και όλα αυτά σε μια μικρή επαρχιακή πόλη που βρέχεται από θάλασσα. Ένας σωστός παράδεισος για τους βιβλιόφιλους; Όχι ακριβώς...

Σε αυτό το έξυπνο και ξεκαρδιστικό ημερολόγιο, ο Σον προσφέρει μια εκ των έσω ματιά στον κόσμο του βιβλίου. Από τις δυσκολίες με τους εκκεντρικούς πελάτες και τις λογομαχίες με το δικό του προσωπικό μέχρι τα ταξίδια σε παλιές επαύλεις και οίκους πλειστηριασμών.
Η έξαψη της απροσδόκητης ανακάλυψης, τα κλασικά βιβλία, οι κρυφοί θησαυροί, οι ρυθμοί της μικρής πόλης, όλα μπλέκονται με έξυπνο και ζεστό τρόπο σε ένα βιβλίο για όσους... αγαπάνε τα βιβλία.

Τάσος Νικογιάννης (Μεταφραστής)


Shaun Bythell

Shaun Bythell (Συγγραφέας)

O Σον Μπάιθελ είναι ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Wigtown, του δεύτερου μεγαλύτερου παλαιοβιβλιοπωλείου της Σκοτίας. Όταν δεν οργανώνει τα ατελείωτα ράφια του βιβλιοπωλείου του, του αρέσει να κρυφακούει τις συζητήσεις των πελατών του, να ανεβάζει τραγούδια με θέμα το βιβλίο στο YouTube και να πυροβολεί συσκευές Kindle στην εξοχή.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
400
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.49 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση