Το Μέλλον της Ανθρωπότητας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το Μέλλον της Ανθρωπότητας

Γαιοπλασία του Άρη, διαστρικά ταξίδια, αθανασία και το πεπρωμένο μας πέρα από τη Γη

Michio Kaku

23.99€ -10% 21.59€

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες μορφές ζωής του πλανήτη μας, που περιμένουν παθητικά τη μοίρα τους, εμείς οι άνθρωποι ελέγχουμε, κατά κάποιον τρόπο, το πεπρωμένο μας. Όποτε η ανθρωπότητα ήρθε αντιμέτωπη με κρίσεις ζωής και θανάτου, αντεπεξήλθε και έθεσε ακόμα υψηλότερους στόχους. Το πνεύμα της εξερεύνησης είναι κρυμμένο στα γονίδιά μας και πυρπολεί, διαχρονικά, την ψυχή μας.

Δρασκελίζουμε το κατώφλι μιας νέας Χρυσής Εποχής στην εξερεύνηση του διαστήματος. Το 2024 θα εγκαινιάσουμε το πρώτο αρχηγείο μας στη Σελήνη. Το 2045 θα αποπειραθούμε το χτίσιμο υποδομών στο έδαφος του Άρη και την εξόρυξη των πολύτιμων χημικών στοιχείων του. Μέχρι το τέλος του αιώνα τα αστρόπλοια του πέμπτου κύματος τεχνολογίας, τα νανοσκάφη, τα ιστία λέιζερ, οι κινητήρες ramjet και αντιύλης, θα κάνουν πραγματικότητα το ταξίδι μας πέρα από το Ηλιακό Σύστημα.

Michio Kaku

Michio Kaku (Συγγραφέας)

Ο Michio Kaku είναι καθηγητής στην έδρα Henry Semat Θεωρητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Πόλης της Νέας Υόρκης. Συνεμπνευστής κοσμολογικών μοντέλων της θεωρίας χορδών, συγκαταλέγεται στους πιο διάσημους και πιο σημαντικούς θεωρητικούς φυσικούς της εποχής μας. Είναι συγγραφέας ευπώλητων βιβλίων εκλαϊκευμένης επιστήμης, όπως: "Παράλληλοι κόσμοι", "Beyond Einstein","The Future of the Mind", κ.ά. και έχει παρουσιάσει αναρίθμητα επιστημονικά αφιερώματα για το τηλεοπτικό BBC, το Discovery Channel και το Science Channel. και συγγραφέας πολλών σημαντικών εκλαϊκευτικών βιβλίων και επιστημονικών έργων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βαγγέλης Πρατικάκης

Βαγγέλης Πρατικάκης (Μεταφραστής)

Ο Βαγγέλης Πρατικάκης είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και σπούδασε Βιολογία. Έχει εργαστεί ως συντάκτης επιστημονικών ειδήσεων στο δικτυακό τόπο www.in.gr και έχει συνεργαστεί με το περιοδικό "Οξύ" σε στήλη με θέματα επιστήμης και τεχνολογίας.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
510
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.771 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση