Λουκία Λαμπίκου – Επιχείρηση Ψείρες
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Λουκία Λαμπίκου – Επιχείρηση Ψείρες

Σειρά: Τα συμμαθητάκια

Guido Sgardoli

9.90€ -24% 7.52€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789606057984

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Διόπτρα

KΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΤΕΡΝΙΖΟΥΠΟΛΗΣ!
Ο διευθυντής του Δημοτικού, ο φοβερός και τρομερός Φοίβος Φοβέρας, για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Και ο λόγος είναι απλός… Φέτος, επιτέλους, δεν θα κάνει μάθημα στα απίθανα Συμμαθητάκια του Β2· της πιο θεότρελης τάξης όλων των εποχών!

Στο δημοτικό σχολείο της Φτερνιζούπολης έχει ξεσπάσει πανικός! Ο Χάρης Χαϊδεμένος απουσιάζει επειδή κόλλησε ψείρες! Η Λουκία Λαμπίκου, το πιο καθαρό παιδί όλης της Φτερνιζούπολης, αναλαμβάνει δράση! Αποστολή της είναι να ανακαλύψει πώς κόλλησε ψείρες ο Χάρης, να βρει τον υπεύθυνο και να σώσει τον κόσμο από την εισβολή αυτών των φριχτών τεράτων!

Δήμητρα Δότση (Μεταφραστής)


Guido Sgardoli (Συγγραφέας)

Ο Γκουίντο Σγκαρντόλι ζει στο Τρεβίζο της Ιταλίας. Εργάζεται ως κτηνίατρος, αλλά από μικρός αγαπούσε το σχέδιο, τα ταξίδια και τη συγγραφή. Τα βιβλία του μιλάνε για τους Ινδιάνους, τις περιπέτειες των ζώων ή αφηγούνται ιστορίες από το παρελθόν και εκδίδονται από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της Ιταλίας. Το 2009 του απονεμήθηκε το Βραβείο Άντερσεν, ενώ το βιβλίο τους "Όλας από δύο" απέσπασε τα βραβεία Premio Cento 2012 (Λογοτεχνία για Παιδιά) και Biblioteche di Roma 2012.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
120
Διαστάσεις:
18.5x13
Βάρος:
0.161 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση