Κου Κου Βα η Σόφη η σοφή
zoom in
12.30€ -20% 9.84€

Αλήθεια! Τι θα μπορούσε να κρύβει το κουκουβά μιας γηραιάς κουκουβάγιας, που δεν μπορούσε ούτε να πετάξει μακριά ούτε να διδάξει τις σοφίες της, σαν παλιά δασκάλα του δάσους που ήταν, αλλά ούτε και να τραγουδήσει σωστά;
Ποιος προβληματίστηκε από το παράπονό της;
Από το τραγούδι της, που ηχούσε σαν μοιρολόι;
Ένα παραμύθι που έχει στόχο, να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά πρώτα και μετά να δράσουν οι μεγάλοι για τη φύση, για το περιβάλλον και τις πυρκαγιές.

Σωτηρία Κυλερτζή (Εικονογράφος)


Χρυσάνθη Σπυροπούλου - Σπανού

Χρυσάνθη Σπυροπούλου - Σπανού (Συγγραφέας)

Η Χρυσάνθη Σπυροπούλου - Σπανού γεννήθηκε στο Διαβολίτσι της Μεσσηνίας. Σπούδασε στο Limburg Γερμανίας κοινωνιολογία - παιδαγωγική και κατέκτησε τον τίτλο της (erziecherin) παιδαγωγού. Εργάστηκε για μια πενταετία ως νηπιαγωγός σε γερμανικό νηπιαγωγείο της πόλης Ludwigshafen. Παράλληλα υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου της πόλης αυτής "Κυριών και Δεσποινίδων" αναπτύσσοντας πολύπλευρη πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα. Κατά τη διαμονή της στη Γερμανία έλαβε μέρος σε πολλά σεμινάρια. Από το 1978 υπηρετεί ως νηπιαγωγός σε δημόσια νηπιαγωγεία του Περιστερίου. Το 1990-1 φοίτησε στη Σ.Ε.Λ.Δ.Ε. Αθηνών. Είναι μέλος του Κύκλου Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου και της Εταιρείας Λογοτεχνών. Υπήρξε εκπαιδεύτρια στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
40
Διαστάσεις:
33x23
Βάρος:
0.414 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση