Ο Τάκης σταμάτησε στο Κολωνάκι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο Τάκης σταμάτησε στο Κολωνάκι

Χρήστος Δεσύλλας

9.90€ -20% 7.92€

Ακαταμάχητα όμορφος, με το σφρίγος των είκοσι χρόνων του και την γοητευτική ατιμελησία του να βαραίνουν στη σέλα της απαστράπτουσας μοτοσικλέτας του. ο Τάκης γυρίζει ξένοιαστος Αθήνα και περίχωρα. Στο πέρασμα του τα κορίτσια συνεγείρονται και αφήνουν τον ερωτισμό τους να εκδηλωθεί...
Παιδί χωρισμένων γονιών, ζει με την μητέρα του κάπου στα δυτικά προάστια. Δοσμένος στις εφήμερες ερωτικές περιπέτειες και έχονταςταυτόχρονα σταθερή σχέση με την Πόπη, ένα καθημερινό κορίτσι που κυνηγάει τα αρσενικά από τα δεκατέσσερα χρόνια της, προσπαθεί να γίνει όνομα στους υψηλούς κύκλους της αθηναϊκής κοινωνίας. Σ΄ αυτό ο Τάκης συνεπικουρείται από την μητέρα του, που από θεοσεβούμενη και συνεσταλμένη μεταβάλλεται σε δυναμική γυναίκα που εκπλήσσει τους πάντες.
Η ζωή του Τάκη ενδεχομένως θ΄ αλλάξει, όταν κάποιο βράδυ θ΄ αράξει με την μοτοσυκλέτα του στο Κολωνάκι...

Χρήστος Δεσύλλας

Χρήστος Δεσύλλας (Συγγραφέας)

O Xρήστος Δεσύλλας γεννήθηκε στην Πάτρα και έζησε τα εφηβικά του χρόνια εκεί. Το 1970 παίρνει υποτροφία για να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, όπου τελειώνει και τις μεταπτυχιακές σπουδές του ως χημικός. Ασχολείται με την έρευνα, ενώ ταυτόχρονα διδάσκει σε δύο πανεπιστήμια. Επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από παραμονή ενός έτους στην Ολλανδία, όπου εξειδικεύτηκε στον τομέα των τροφίμων, και αναλαμβάνει τη διεύθυνση βιομηχανίας βρεφικών τροφών. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες για επιστημονικά θέματα, καθώς και για θέματα σχετικά με τα τρόφιμα. Του αρέσουν τα ταξίδια και οι καλές τέχνες. «Χωρίς αυτά» λέει «δεν μπορούμε να είμαστε ολοκληρωμένοι άνθρωποι». Από το 1988 ξεκίνησε τη συγγραφική δουλειά του. Έχει γράψει μυθιστορήματα και διηγήματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
182
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.282 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση