Η κόρη της σελήνης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η κόρη της σελήνης

Σειρά: Lucinda Riley: Οι κόρες των αστεριών - No 5

Lucinda Riley

18.80€ -27% 13.72€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789606057823

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Διόπτρα

Η Τίγκι, ζωολόγος και λάτρης της φύσης, θα δεχτεί μια πρόταση να εργαστεί στο κτήμα Κινέρντ στα Χάιλαντς από τον γοητευτικό γαιοκτήμονα Τσάρλι Κινέρντ. Θα τον ερωτευτεί κεραυνοβόλα, όμως εκείνος είναι παντρεμένος και αντιμετωπίζει ένα σωρό προβλήματα στη ζωή του, έτσι εκείνη θα αναγκαστεί να πνίξει τον έρωτά της.
Στο κτήμα θα γνωρίσει έναν γέρο Τσιγγάνο, τον Τσίλι, που θα της αποκαλύψει ότι έχει το χάρισμα της ενόρασης, το οποίο έχει κληρονομήσει από τους Τσιγγάνους προγόνους της. Ένας πυροβολισμός και ο χωρίς ελπίδα έρωτάς της για τον Τσάρλι θα αναγκάσουν την Τίγκι να φύγει σαν την κλέφτρα από τη Σκοτία και να πάει στην Ισπανία για να αναζητήσει τις ρίζες της…

Από τα σκοτσέζικα Χάιλαντς και την Ισπανία, στη Νότια Αμερική και τη Νέα Υόρκη, η Τίγκι ακολουθεί τα ίχνη του εξωτικού αλλά και περίπλοκου παρελθόντος της. H πέμπτη επική ιστορία της σειράς Οι Κόρες των Αστεριών από τη συγγραφέα των best sellers Lucinda Riley.

Σοφία Τάπα (Μεταφραστής)


Lucinda Riley

Lucinda Riley (Συγγραφέας)

Η συγγραφέας και ηθοποιός Lucinda Riley γεννήθηκε το 1966 στο Λίσμπουρν της Β. Ιρλανδίας με πατρικό όνομα Lucinda Edmonds. Σε ηλικία 14 ετών μετακόμισε στο Λονδίνο και άρχισε να παρακολουθεί ειδικά μαθήματα θεάτρου και μπαλέτου και σε ηλικία 16 ετών έπαιξε τον πρώτο της ρόλο στη διασκευή της "Ιστορίας των κυνηγών θησαυρών" της Ελίζαμπεθ Νέσμπιτ για την τηλεόραση του BBC. Η καριέρα της ως ηθοποιού συνεχίστηκε σε άλλες δύο παραγωγές, διακόπηκε όμως για λόγους υγείας σε ηλικία είκοσι τριών ετών, οπότε αποφάσισε να γράψει και να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο, "Lovers and Players" (1992). Ακολούθησαν άλλα επτά μυθιστορήματα έως το 2000, με το όνομα Lucinda Edmonds, με συχνότητα περίπου ένα κάθε χρόνο. Το πρώτο της μυθιστόρημα ως Lucinda Riley, το "Hothouse Flower" (ή "The Orchid House", 2010, ελλ. έκδ. "Το λουλούδι του θερμοκηπίου", 2011) επιλέχθηκε από τη λέσχη ανάγνωσης Richard and Judy Bookclub και πούλησε πάνω από 2 εκ. αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Έκτοτε η Lucinda Riley ανακηρύχθηκε επανειλημμένα Νο1 ευπώλητη συγγραφέας στη λίστα των "The New York Times" καθώς και σε λίστες άλλων τεσσάρων ευρωπαϊκών χωρών. Το 2014 ξεκίνησε τη σειρά βιβλίων "The Seven Sisters Series" που βασίζεται με αλληγορικό τρόπο στο μύθο του αστερισμού των Πλειάδων (πρώτο βιβλίο: "The Seven Sisters", ελλ. έκδ. "Οι κόρες των αστεριών", 2015). Παράλληλα, με απαίτηση των αναγνωστών της, ξανάγραψε και επανεκδίδει τα οκτώ βιβλία από το ξεκίνημα της καριέρας της που υπέγραψε ως Lucinda Edmonds. Τα βιβλία της μεταφράστηκαν σε 28 γλώσσες και εκδίδονται σε 38 χώρες. Ζει με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους στην ακτή του Βόρειου Νόρφολκ της Αγγλίας και στη νότια Γαλλία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
808
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
1.202 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση