ΙΓΚΟΥΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ-ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

ΙΓΚΟΥΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ-ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Γιώργος Κ. Κατσέλης

6.90€ -30% 4.83€

Μοναδικός συνδυασμός παιδικής λογοτεχνίας και ταξιδιωτικού βιβλίου, όπου με έμμεσο τρόπο, μέσα από την πλοκή και τις περιπέτειες των ηρώων, παρουσιάζονται τα αξιοθέατα και τα μνημεία κάθε περιοχής, καθώς και στοιχεία για την ιστορία, τη γεωγραφία και τον πολιτισμό του τόπου. Ο εξερευνητής-καθηγητής Ιγκουάνα Τζόουνς είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο, περισσότερο υπαρκτό και από τον συγγραφέα αυτού του βιβλίου. Μαζί με το αχώριστο ιγκουάνα του, τον Μοντεζούμα, μια παρέα τεσσάρων παιδιών, και τον αόρατο Α(ναγνώστη), αναλαμβάνουν τις πιο επικίνδυνες αποστολές. Αυτή τη φορά μια συναρπαστική περιπέτεια περιμένει τη μυστική παρέα στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, την Ελλάδα. Θα καταφέρουν να συναντήσουν τους δώδεκα ανθρώπους με τα μαύρα καπέλα και να πάρουν τα γράμματα της μυστικής λέξης που θα τους οδηγήσει στον θησαυρό; Η συμμορία αρχαιοκάπηλων ΚΟΥ ΚΟΥ ΤZΑ και ο Ροζ Πάνθηρας έχουν άλλα σχέδια.

Γιώργος Κ. Κατσέλης

Γιώργος Κ. Κατσέλης (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Κ. Κατσέλης είναι συγγραφέας λογοτεχνικών βιβλίων για παιδιά και εκπαιδευτικός. Κατάγεται από στην Ασωπία Θηβών. Είναι αριστούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Από το 1999 υπηρετεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Το 2007 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο της Παιδικής Λογοτεχνίας. Είναι αποσπασμένος στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών. Τα συγγραφικά του ενδιαφέροντα αφορούν στην Παιδική Λογοτεχνία, στο Παιδικό θέατρο και στην εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στην εκπαιδευτική πράξη. Το 2005 κυκλοφόρησε από μεγάλη εταιρία εκπαιδευτικού λογισμικού η εκπαιδευτική εφαρμογή "Η Γλώσσα μου, παίζω και μαθαίνω, για την Α΄ και Β΄ Δημοτικού". Έχει συνεργαστεί με το συγγραφέα και σκηνοθέτη Νέστορα Μάτσα για την παραγωγή μορφωτικών ταινιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Επίσης έχει ασχοληθεί με τη γλωσσική επιμέλεια βιβλίων. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Σγουρός

Γιώργος Σγουρός (Εικονογράφος)

Ο Γιώργος Σγουρός γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1973. Είναι πτυχιούχος στο Τμήμα Γραφιστικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και εργάστηκε ως σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων για την Artoon, την Big Bang Toons και την Time Lapse Pictures στην παραγωγή ταινιών και σποτ για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει εικονογραφήσει παιδικά παραμύθια και εκπαιδευτικά βιβλία.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Ραφήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
112
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.251 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση