Η δύναμη
zoom in
16.50€ -10% 14.85€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604365395

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Μυθιστόρημα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Οξύ

Οι γυναίκες σ΄ όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν πως έχουν τη "Δύναμη". Κουνώντας μόνο το μικρό τους δαχτυλάκι, μπορούν να προξενήσουν αφόρητο πόνο που φτάνει πιθανόν ως τον θάνατο. Κάθε άντρας στον πλανήτη συνειδητοποιεί ξάφνου πως έχει χάσει τον έλεγχο. Ήρθε επιτέλους η ώρα των κοριτσιών - αλλά για πόσο μπορεί να κρατήσει; Η αποστομωτική απάντηση στο ανατρεπτικό, ιδιοφυές φανταστικό μυθιστόρημα της Naomi Alderman, που αψηφά με χαρακτηριστική άνεση κάθε τι που θεωρείται "κανονικό" για τα δύο φύλα στην εποχή μας. Το 2017 το μυθιστόρημα τιμήθηκε με το βραβείο Baileys.
Χριστίνα Μανιά

Χριστίνα Μανιά (Μεταφραστής)

H Χριστίνα Μανιά σπούδασε συγκριτική λογοτεχνία στη Γαλλία με εξειδίκευση στους μύθους και στα παραμύθια. Αφού εργάστηκε μερικά χρόνια ως δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός, αποφάσισε να ασχοληθεί με την πρώτη της μεγάλη αγάπη τα βιβλία. Μπήκε στον εκδοτικό χώρο πριν από περίπου είκοσι χρόνια όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Μεταφράζει από τα αγγλικά και τα γαλλικά, γράφει βιβλία, αλλά πάνω από όλα παραμένει μία παθιασμένη αναγνώστρια.

Naomi Alderman (Συγγραφέας)

H Naomi Alderman γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1974. Η "Ανυπακοή", το πρώτο της βιβλίο, απέσπασε το βραβείο Orange για πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
496
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.744 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση