Ακλόνητος βράχος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ακλόνητος βράχος

Σφακτηρία 425 π.Χ.

Nicholas Nicastro

11.10€ -10% 9.99€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786180212907

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Μίνωας

Σφακτηρία 425 π.Χ.

Ενώ μαίνεται ο Πελοποννησιακός Πόλεμος, η δραματικότερη περίοδος της Κλασικής Αρχαιότητας, δύο αδέρφια βρίσκονται ανάμεσα στους Σπαρτιάτες που πολιορκούνται απ΄ τα αθηναϊκά πλοία σ΄ ένα μικρό κομμάτι γης στη νοτιοδυτική Ελλάδα. Παρόλο που έχουν αποκλειστεί και δεν υπάρχει ελπίδα να ανεφοδιαστούν με προμήθειες, οι Σπαρτιάτες ορκίζονται να υπερασπιστούν τη στρατιωτική τους παράδοση και να μην υποχωρήσουν.

...Στη γυμνή γη της Σφακτηρίας θα γραφτεί ένα σημαντικό, αν και άγνωστο σήμερα, επεισόδιο του Πολέμου. Μια πολιορκία που δεν δοκίμασε μόνο τη στρατιωτική ικανότητα και ανδρεία των άριστα εκπαιδευμένων Σπαρτιατών, αλλά έβαλε σε δοκιμασία και μια ολόκληρη στάση ζωής...

Χρήστος Καψάλης (Μεταφραστής)


Nicholas Nicastro

Nicholas Nicastro (Συγγραφέας)

Ο Νίκολας Νικάστρο γεννήθηκε στην Αστόρια της Νέας Υόρκης το 1963. Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία, κινηματογράφο, αρχαιολογία και ψυχολογία. Έχει γράψει οκτώ μυθιστορήματα. Έχει δημοσιεύσει άρθρα, διηγήματα και ταξιδιωτικές εντυπώσεις σε έγκριτα περιοδικά και εφημερίδες: "The New York Times", "The New York Observer", "Film Comment", και "The International Herald Tribune". Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. www.nicastrobooks.com.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
480
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.72 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση