11 σκάνδαλα για να κερδίσεις την καρδιά ενός δούκα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

11 σκάνδαλα για να κερδίσεις την καρδιά ενός δούκα

(Η αριθμητική του έρωτα #3)

Sarah MacLean

16.60€ -27% 12.12€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185229931

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Elxis

Εκείνη ζει για το πάθος. Τολμηρή, παρορμητική και μαγνήτης μπελάδων, η Τζουλιάνα Φιόρι δεν είναι μια συνηθισμένη Αγγλίδα δεσποινίδα. Αρνείται να ακολουθήσει τους κανόνες της καλής κοινωνίας: λέει την άποψή της, δεν τη νοιάζει η γνώμη του κόσμου και μπορεί να ρίξει γροθιά με εκπληκτική ακρίβεια. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας της τη βάζει στο στόχαστρο των κουτσομπολιών του Λονδίνου... και την κάνει να είναι μια γυναίκα που ο δούκας του Λίτον θέλει μίλια μακριά του. Εκείνος πάνω απ’ όλα βάζει τη φήμη του. Το σκάνδαλο είναι το τελευταίο πράγμα που χωρά στην τακτοποιημένη ζωή του Σάιμον Πίαρσον. Ο δούκας του Λίτον θέλει διακαώς να διατηρήσει τον τίτλο του άσπιλο και τα μυστικά του κρυφά. Αλλά όταν ανακαλύπτει την Τζουλιάνα κρυμμένη μέσα στην άμαξά του αργά ένα βράδυ -διακινδυνεύοντας να χάσει όλα όσα είναι πολύτιμα γι’ αυτόν-, ορκίζεται να δώσει στην ατίθαση ομορφιά ένα μάθημα ευπρέπειας. Εκείνη όμως έχει άλλα σχέδια. Της χρειάζονται δύο βδομάδες για να αποδείξει ότι ακόμα κι ένας ψυχρός δούκας δεν είναι υπεράνω του πάθους.

Νινέττα Οράτου (Μεταφραστής)

Η Νινέττα Οράτου μεγάλωσε στη Λεμεσό. Αποφοίτησε από το Λανίτειο Γυμνάσιο και σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σε ηλικία 15 χρόνων πήρε το 1ο βραβείο σε Παγκύπριο Διαγωνισμό για νέους με το ταξιδιωτικό της κείμενο: "Το Μεσαιωνικό Κολόσσι". Από μικρή ασχολήθηκε με τη συγγραφή άρθρων που δημοσιεύτηκαν σε διάφορα έντυπα, τόσο στην Αγγλική όσο και στην Ελληνική γλώσσα, όπως επίσης και με μεταφράσεις κειμένων.

Sarah MacLean

Sarah MacLean (Συγγραφέας)

Η Sarah MacLean είναι φανατική υπέρμαχος της ρομαντικής λογοτεχνίας, μιλώντας ευρέως γι’ αυτή σε δοκίμια που αναφέρονται σε φύλα και πολιτισμούς. Είναι αρθρογράφος μιας μηνιαίας στήλης αφιερωμένης στα καλύτερα της λογοτεχνίας για λογαριασμό της Washington Post. Η δουλειά της στην υποστήριξη της ρομαντικής λογοτεχνίας καθώς και οι γυναίκες που τη διάβασαν, της εξασφάλισαν μια θέση στη λίστα του Jezebel.com για το 2014 και οδήγησαν το Entertainment weekly να την αποκαλέσει "χαριτωμένα μανιώδη". Ζει στην πόλη της Νέας Υόρκης με τον άντρα της και την κόρη τους.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
448
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.673 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση