Εκεί που τελειώνει η ιστορία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εκεί που τελειώνει η ιστορία

Dove la storia finisce

Alessandro Piperno

17.00€ -27% 12.41€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601682495

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Πατάκη

Ο Ματτέο Τζέβι ήταν στη Ρώμη λίγο περισσότερο από ένα εικοσιτετράωρο και ήδη ονειρευόταν να μείνει εδώ για πάντα. Βέβαια, στο Λος Άντζελες είχε δύο συζύγους (εκ των οποίων η μία εν ενεργεία), όμως σε τελική ανάλυση είχε και εδώ δύο (εκ των οποίων η μία εν ενεργεία). Και παρ’ όλα αυτά δεν ένιωθε δεσμευμένος με καμία από τις τέσσερις. Στα πενήντα έξι του χρόνια μπορούσε να θεωρείται, και όχι μόνο ως προς αυτό, μάλλον ελεύθερος.
Ο Ματτέο βρίσκεται στην πτήση που από το Λος Άντζελες τον φέρνει πίσω στην Ιταλία, από όπου αναγκάστηκε να το σκάσει πολλά χρόνια πριν λόγω χρεών, εγκαταλείποντας από τη μια μέρα στην άλλη και την οικογένειά του. Η επιστροφή του επικρεμάται σαν θεομηνία, χειρότερη κι από εκείνες που ακολούθησαν την ξαφνική φυγή του.

«Με το Εκεί που τελειώνει η ιστορία, ο Πιπέρνο επιβεβαιώνει πως είναι ένας τρυφερός και σαρκαστικός ανηθικολόγος». Livres Hebdo
«O Πιπέρνο είναι γεννημένος αφηγητής...» Le Monde des livres

Άννα Παπασταύρου

Άννα Παπασταύρου (Μεταφραστής)


Alessandro Piperno

Alessandro Piperno (Συγγραφέας)

Ο Αλεσσάντρο Πιπέρνο γεννήθηκε το 1972 στη Ρώμη, όπου και ζει. Διδάσκει γαλλική φιλολογία στο πανεπιστήμιο της Ρώμης Tor Vergata. Είναι συντάκτης του περιοδικού "Nuovi Argomenti". Το 2000 δημοσίευσε το δοκίμιο Proust Antiebreo. Το "Με τις χειρότερες προθέσεις" (2005) είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
336
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.444 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση