Σαλάχ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σαλάχ

Από τις αλάνες στα γήπεδα

Matt Oldfield

Tom Oldfield

9.90€ -26% 7.33€

Συνάντησε τον Σαλάχ, τον σούπερ ήρωα του ποδοσφαίρου Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο σούπερ σταρ επιθετικός της Λίβερπουλ και στόχος του είναι να γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του από το καυτό κλίμα της Αιγύπτου στη μαγεία της Ρώμης και μέχρι το στάδιο του Άνφιλντ που δονείται από τις κραυγές των οπαδών. Με την ταχύτητα, τις ικανότητές του και την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, κατάφερε να γίνει σύντομα ο πιο σημαντικός παίκτης της Λίβερπουλ και ένας θρύλος στην πατρίδα του.

Έρρικα Πάλλη (Μεταφραστής)


Matt Oldfield (Συγγραφέας)

Ο Ματ Όλντφιλντ είναι αναγνωρισμένος συγγραφέας και αρχισυντάκτης της ηλεκτρονικής ποδοσφαιρικής επιθεώρησης "Οf Pitch & Page". Μαζί με τον Τομ Όλντφιλντ, το συγγραφικό δίδυμο έχει γράψει τις βιογραφίες της σειράς "Οι απόλυτοι ήρωες του ποδοσφαίρου" η οποία κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Tom Oldfield (Συγγραφέας)

Ο Τομ Όλντφιλντ είναι ελεύθερος επαγγελματίας αθλητικογράφος και συγγραφέας βιογραφιών των: Κριστιάνο Ρονάλντο, Αρσέν Βενγκέρ και Ραφαέλ Ναδάλ. Μαζί, με τον Ματ Όλντφιλντ, το συγγραφικό δίδυμο, έχει γράψει τις βιογραφίες της σειράς "Οι απόλυτοι ήρωες του ποδοσφαίρου" η οποία κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
176
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.273 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση