Το μαγικό αρωματοπωλείο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το μαγικό αρωματοπωλείο

Ένα μυστικό πλανιέται στον αέρα

Anna Ruhe

13.30€ -24% 10.11€

Μέσα στην παλιά βίλα υπάρχει μια παράξενη μυρωδιά, μυρίζει σαν χίλια πράγματα ταυτόχρονα. Αυτό είναι το πρώτο που παρατηρεί η Λούτσι όταν φτάνει στο νέο της σπίτι. Αλλά οι μυρωδιές δεν οδηγούν πουθενά και το κλειδί που βρίσκει η Λούτσι κάτω από τις ξύλινες σανίδες δεν ταιριάζει σε καμία κλειδαριά. Άραγε υπάρχει κάποιο κρυφό δωμάτιο στη βίλα; Μαζί με τον μικρό της αδερφό, Μπένο, και το γειτονόπουλο, Ματς, η Λούτσι αρχίζει την εξερεύνηση. Όταν καταφέρνουν να μπουν στο μυστικό κομμάτι της βίλας, τα παιδιά δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Στο δωμάτιο υπάρχουν ράφια που φτάνουν ως το ταβάνι, φορτωμένα με αμέτρητα μπουκαλάκια αρώματος, το ένα δίπλα στο άλλο, με μαγικό περιεχόμενο: κάποια λαμπυρίζουν, κάποια άλλα βγάζουν φυσαλίδες. Τα μπουκαλάκια όμως δεν κρύβουν μόνο ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και κινδύνους κάθε λογής. Ειδικά ένα συγκεκριμένο μπουκαλάκι θα ήταν καλύτερο να έμενε για πάντα κλειστό...

Μαρία Μαντή

Μαρία Μαντή (Μεταφραστής)

Η Μαρία Μαντή γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ιστορία - αρχαιολογία όπως και μετάφραση της γερμανικής γλώσσας στην Αθήνα και στη Βιέννη. Ασχολείται με τη μετάφραση (κυρίως θεατρικών έργων) και το σενάριο. Ζει και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Αθήνα.


Anna Ruhe (Συγγραφέας)

Η Anna Ruhe (Άννα Ρούε) γεννήθηκε στο Βερολίνο. Πέρασε ένα διάστημα στην αγγλική ακτή, έπειτα παρακολούθησε σπουδές επικοινωνίας και εικονογράφησης και δούλεψε μερικά χρόνια σε μικρά και μεγάλα στούντιο ως σχεδιάστρια. Μέσα στο μυαλό της υπήρχαν πάντοτε συναρπαστικές ιστορίες, αλλά ξεκίνησε να γράφει μετά τη γέννηση των δύο παιδιών της. Ζει στο Βερολίνο με την οικογένειά της.
 


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Claudia Carls (Εικονογράφος)

Όταν ήταν μικρή, η Claudia Carls (Κλαούντια Καρλς) ήθελε να γίνει πότε συγγραφέας και πότε καλλιτέχνιδα. Από το δίλημμα την έβγαλε η απόφασή της να σπουδάσει εικονογράφηση βιβλίου. Σήμερα ζει και εργάζεται στο Αμβούργο, όπου ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικών, εφηβικών και επιστημονικών βιβλίων όπως και με τον γραφιστικό σχεδιασμό.
 


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
272
Διαστάσεις:
14x21
Βάρος:
0.459 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση