Η μέθοδος Ικιγκάι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η μέθοδος Ικιγκάι

El metodo Ikigai

Francesc Miralles

Hector Garcia

13.30€ -24% 10.11€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601682488

  • Κατηγορίες:

    Ψυχολογία | Ψυχανάλυση

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Πατάκη

Αφού ανακάλυψαν τα κλειδιά της δραστηριοποίησης και της μακροζωίας με το έργο τους "Ικιγκάι: Tα μυστικά της Ιαπωνίας για μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή" (μπεστ σέλερ που μεταφράστηκε σε περισσότερες από 30 γλώσσες), ο Έκτορ Γκαρθία (Κιράι) και ο Φρανσέσκ Μιράλλιες επανέρχονται στη χιλιόχρονη αυτή κουλτούρα για να γράψουν ένα πρακτικό βιβλίο ικανό να ισχυροποιήσει τους σκοπούς της ζωής μας ώστε να τους υλοποιήσουμε σήμερα κιόλας. Ικιγκάι σημαίνει "λόγος ύπαρξης" ή "πάθος της ζωής μας" στα ιαπωνικά, αλλά πώς να το βρει κανείς; Κι αν ήδη έχουμε βρει το ικιγκάι μας, πώς να το ενδυναμώσουμε για να εμπνεύσει όλες τις πλευρές της ύπαρξής μας; Για να το πετύχουμε αυτό, το βιβλίο προτείνει 35 διαδρομές με πρακτικές ασκήσεις, για να οδηγήσουμε το τρένο των επιδιώξεών μας προς τον επιλεγμένο προορισμό, βοηθώντας ταυτόχρονα να αναδυθούν με φυσικό τρόπο από μέσα μας η ευτυχία και η ευεξία.

Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Μεταφραστής)


Francesc Miralles

Francesc Miralles (Συγγραφέας)

Ο Φρανσέσκ Μιράλιες γεννήθηκε στη Βαρκελώνη το 1968. Σπούδασε γερμανική φιλολογία και εργάστηκε ως επιμελητής σε εκδοτικό οίκο βιβλίων αυτοβελτίωσης, όπου ήταν υπεύθυνος έκδοσης διαφόρων συλλογών, ενώ έγραψε και βιβλία με ψευδώνυμο. Είναι τακτικός συνεργάτης της εφημερίδας "El Pais" καθώς και των περιοδικών "Integral" και "CuerpoMente". Έχει γράψει πάνω από είκοσι βιβλία, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Hector Garcia (Συγγραφέας)

Γεννημένος στη Βαλένθια το 1981, ζει στο Τόκιο από το 2004. Η ιστοσελίδα του kirainet.com είναι παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τον λαϊκό ιαπωνικό πολιτισμό.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
320
Διαστάσεις:
20.5x13
Βάρος:
0.384 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση