Ψυχολογία της Φιλοκοινωνικής Συμπεριφοράς
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ψυχολογία της Φιλοκοινωνικής Συμπεριφοράς

Συλλογικό έργο

29.90€ -27% 21.83€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789605467814

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνικά Προβλήματα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Πεδίο

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αφροδίτη Μπάκα (Επιμέλεια)

Η Αφροδίτη Μπάκα είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν τις κοινωνικές συγκρούσεις και τις συλλογικές ταυτότητες, τις μορφές πολιτικής δράσης και τις εφαρμογές κοινωνικής ψυχολογίας στον χώρο της μετανάστευσης, των έμφυλων ταυτοτήτων και της εκπαίδευσης.

Stefan Sturmer (Επιμέλεια)

Ο Stefan Sturmer, Ph.D., είναι Καθηγητής Ψυχολογίας στο Fern Universitat στο Hagen (Γερμανία) και πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Ψυχολογίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν τις ενδο-ομαδικές και διομαδικές διαδικασίες, ιδίως τον ρόλο των ομαδικών διαδικασιών στα κοινωνικά κινήματα, τη συνεργασία, την παροχή βοήθειας και τον αλτρουισμό. Προσφέρει επίσης τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες σε δημοτικά συμβούλια και κοινοτικούς οργανισμούς σχετικά με μέτρα και πολιτικές για την προώθηση της κοινοτικής δράσης και της συμμετοχής των πολιτών.

Mark Snyder (Επιμέλεια)

Ο Mark Snyder, Ph.D., είναι Καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα (κάτοχος της έδρας McKnight στην Ψυχολογία) και διευθυντής του Κέντρου Μελέτης του Ατόμου και της Κοινωνίας. Στις έρευνές του μελετά τα κίνητρα της ατομικής και της συλλογικής δράσης. Έχει τιμηθεί με τα Βραβεία Donald T. Campbell και Kurt Lewin. Είναι συγγραφέας του βιβλίου ΄Public Appearances/Private Realities: The Psychology of Self-Monitoring", και συν-συγγραφέας του βιβλίου "Cooperation: The Political Psychology of Effective Human Interaction".

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο
Σελίδες:
528
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
1.098 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση