Το μυστικό του δράκου
zoom in
11.02€ -10% 9.92€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604565153

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Ζήτη

Μια φορά κι έναν καιρό, στη μέση ενός καταπράσινου δάσους, υπήρχε ένα μικρό χωριό, όμορφο σαν από παραμύθι. Η ζωή σε αυτό κυλούσε ήρεμα, μέχρι τη μέρα που έκανε την εμφάνισή του ένας πανίσχυρος δράκος, ζητώντας από τους κατοίκους να του προσφέρουν το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο και δίνοντάς τους τρεις μέρες διορία. Εάν τα κατάφερναν, θα έφευγε για πάντα μακριά. Εάν όμως όχι, τότε θα κατέστρεφε το χωριό απ΄ άκρη σ΄ άκρη. Ποιος άραγε θα είχε το θάρρος να αναμετρηθεί μαζί του και να σώσει το χωριό; Ίσως τελικά η λύση στον δύσκολο γρίφο του δράκου να βρίσκεται εκεί που δεν την προσδοκά κανείς...
Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος γεννήθηκε το 1982 στην Πάτρα. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής και της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει κατά καιρούς ασχοληθεί με το Θεατρικό Παιχνίδι σε σχολεία, ενώ εργάζεται στο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο "Το Μικρό Γυρί" στην Πάτρα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Το παραμύθι "Οι χαμένοι φεγγαροκαθρέφτες" αποτέλεσε την πρώτη του συγγραφική απόπειρα. Το παραμύθι "Οι μάγοι των χρωμάτων" πήρε το 1ο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού από τον Μύλο των Ξωτικών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αλέξης Φραγκούλης

Αλέξης Φραγκούλης (Εικονογράφος)

Ο Αλέξης Φραγκούλης γεννήθηκε το 1988 στην Πάτρα όπου και ζει. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών. Παρακολούθησε μαθήματα ελευθέρου σχεδίου, ζωγραφικής και εικονογράφησης δίπλα στον πατρινό ζωγράφο Αντρέα Αγγελόπουλο. Το 2006 ως μαθητής συμμετείχε στον 1ο διαγωνισμό COMIX της πόλης με διάκριση στους 100 πρώτους του διαγωνισμού και στους 12ους Παννελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες κερδίζοντας το Α΄ βραβείο Ζωγραφικής Περιφέριας Δυτ. Ελλάδας & Ιονίων Νήσων. Από το 2009 είναι δάσκαλος ζωγραφικής και χειροτεχνίας σε παιδιά 4-15 ετών. Ενώ ασχολείται με την εικονογράφηση βιβλίων και δη των παιδικών.Το 2012 κέρδισε το βραβείο του Νέου Καλλιτέχνη στο διαγωνισμό αφίσας του Δήμου Πατρέων για το Πατρινό Καρναβάλι. Το 2014 παρακολούθησε μαθήματα εικονογράφησης με τον γνωστό εικονογράφο Svetlin. Το 2015 εκδόθηκε η πρώτη του εικογραφημένη του δουλειά με τίτλο "Το παράθυρό μας" από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο.


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
21χ24
Βάρος:
0.255 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση