Μια βδομάδα άνω κάτω - Ο θαρραλέος Θωμάς
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μια βδομάδα άνω κάτω - Ο θαρραλέος Θωμάς

Carl-Johan Forssen Ehrilin

Το παγκόσμιο best seller που βοηθά τα παιδιά να αντιμετωπίσουν δύσκολα συναισθήματα με σχεδόν μαγικό τρόπο!

Ο Θωμάς είναι ένα συνηθισμένο αγοράκι. Του αρέσει να σκαρφαλώνει στα δέντρα, να κάνει ποδήλατο και να παίζει με τους φίλους του. Μόλις μετακόμισε με την οικογένειά του σε άλλη πόλη και βιώνει πολλά πρωτόγνωρα συναισθήματα: νοσταλγία, φόβο, πόνο. Αυτή η πρώτη βδομάδα μετά τη μετακόμιση είναι… εντελώς άνω κάτω!

Ακολουθήστε τον Θωμά στο σπίτι, στον παιδικό σταθμό, στο πάρκο –και δείξτε στο παιδί σας πώς να χειρίζεται παρόμοιες καταστάσεις. Βοηθήστε το να αντιμετωπίζει τον πόνο, μετατρέψτε τον φόβο του σε γέλιο και τη νοσταλγία του σε όμορφα, θετικά συναισθήματα.

Ένα αλλιώτικο παραμύθι με το οποίο τα παιδιά μαθαίνουν να χειρίζονται δύσκολα συναισθήματα, αλλάζοντας απλώς τον τρόπο σκέψης τους.

Ο Carl-Johan Forssén Ehrlin εμπνεύστηκε από τη συμπεριφορική ψυχολογία για να γράψει ένα παραμύθι που δίνει σε γονείς και παιδιά τα εργαλεία για να κατανοήσουν και να χειριστούν ευκολότερα διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητας. Στο πρόσωπο του Θωμά το παιδί αποκτά ένα πρότυπο, ενώ οι συμβουλές του συγγραφέα βοηθούν τον γονέα να επικοινωνεί καλύτερα με το παιδί και να το καθοδηγεί προς πιο θετικά συναισθήματα.

Ειδική θεματική: Διαχείριση συναισθημάτων

Ο Carl-Johan Forssén Ehrlin έχει σπουδάσει ψυχολογία σε σουηδικά πανεπιστήμια και ειδικεύεται στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP Master Practitioner). Εργάζεται ως συγγραφέας, σύμβουλος, δημόσιος ομιλητής και παιδαγωγός, με αντικείμενο την προσωπική βελτίωση, την εξέλιξη νοητικών ικανοτήτων και την ηγεσία. Τα παιδικά παραμύθια του βασίζονται στις αρχές της συμπεριφορικής ψυχολογίας και αποτελούν εργαλείο για τους γονείς. Στο πρόσωπο των ηρώων το παιδί αποκτά ένα πρότυπο, ενώ οι συμβουλές του συγγραφέα βοηθούν τον γονέα να επικοινωνεί καλύτερα με το παιδί και να το καθοδηγεί προς πιο θετικά συναισθήματα.

Ξενοφών Παγκαλιάς (Μεταφραστής)


Carl-Johan Forssen Ehrilin (Συγγραφέας)

Ο Carl-Johan Forssen Ehrlin έχει σπουδάσει ψυχολογία σε σουηδικά πανεπιστήμια και ειδικεύεται στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP Master Practitioner). Εργάζεται ως συγγραφέας, σύμβουλος, δημόσιος ομιλητής και παιδαγωγός, με αντικείμενο την προσωπική βελτίωση, την εξέλιξη νοητικών ικανοτήτων και την ηγεσία. Τα παιδικά παραμύθια του βασίζονται στις αρχές της συμπεριφορικής ψυχολογίας και αποτελούν εργαλείο για τους γονείς. Στο πρόσωπο των ηρώων το παιδί αποκτά ένα πρότυπο, ενώ οι συμβουλές του συγγραφέα βοηθούν τον γονέα να επικοινωνεί καλύτερα με το παιδί και να το καθοδηγεί προς πιο θετικά συναισθήματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Katarina Vintrafors (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
28x21
Βάρος:
0.298 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση