Γύρνα Σπίτι Λέμε!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Γύρνα Σπίτι Λέμε!

Jory John

11.99€ -10% 10.79€

Ο Πάπιος θέλει να κάνει παρέα με τον Αρκούδο.

Όμως ο Αρκούδος έχει πάει εκδρομή για ψάρεμα για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Τι θα κάνει ο Πάπιος μόνος του όσο λείπει ο Αρκούδος;

Πώς θα ζήσει χωρίς τον καλύτερό του φίλο;

Από τους δημιουργούς του Καληνύχτα, λέμε!

Benji Davies

Benji Davies (Εικονογράφος)

Ο Benji Davies είναι εικονογράφος, συγγραφέας και σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων. Το πρώτο του εικονογραφημένο βιβλίο, "The Storm whale", κέρδισε το Oscar’s First Book Prize το 2014 και ήταν υποψήφιο για το Booktrust’s Best Book Award. Το δεύτερο, "Το νησί του παππού", κέρδισε το AOI World Illustration Awards 2015, το Children’s Books Professional, το Sainsbury’s Picture Book Award και το-Sainsbury’s Children’s Book of the Year 2015. Έχει σπουδάσει animation στο πανεπιστήμιο, και έχει εργαστεί πάνω σε εικονογραφημένα βιβλία, ταινίες μικρού μήκους, μουσικά βίντεο, και διαφημίσεις. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε πολλές γλώσσες και χώρες σε όλο τον κόσμο. Ζει στο Λονδίνο με τη σύζυγό του Νίνα.


Jory John

Jory John (Συγγραφέας)

O Jory John είναι ένας πολυβραβευμένος συγγραφέας. Εκτός από τη συγγραφή παιδικών βιβλίων,έχει εργαστεί και στους New York Times και San Francisco Chronicle. Επίσης,για πάνω από έξι χρόνια εργάστηκε ως programs director στην 826 Valencia μια ΜΚΟ με εκπαιδευτικό αντικείμενο.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μάνος Μπονάνος (Μεταφραστής)

Ο Μάνος Μπονάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και οτιδήποτε κέντρισε το ενδιαφέρον του στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης. Εργάζεται ως μεταφραστής και επιμελητής λογοτεχνικών κειμένων, ενώ ενίοτε καταφέρνει να συγγράψει κάποιο δικό του. Το διήγημά του "Ακάλυπτος" δημοσιεύτηκε από την "Κοινωνία των (δε)κάτων".


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
40
Διαστάσεις:
28x23
Βάρος:
0.461 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση