Αλλαγή με σύμμαχο τον καθρέπτη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αλλαγή με σύμμαχο τον καθρέπτη

21 μέρες για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας

Louise L. Hay

14.20€ -27% 10.37€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185093808

  • Κατηγορίες:

    Αυτοβελτίωση , Διατροφή

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Ιβίσκος

Η εργασία με τον καθρέπτη είναι μία μέθοδος που καθιερώθηκε αποκλειστικά από την Louise Hay, για να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον εαυτό σας και να έχετε μία ολοκληρωμένη και χαρούμενη ζωή. Τώρα, η Louise περιγράφει για πρώτη φορά λεπτομερώς αυτήν την απλή αλλά υπέροχη πρακτική και μοιράζεται μαζί μας ένα πρόγραμμα 21 ημερών, στο οποίο θα μάθετε αποτελεσματικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν:

• Να αφήσετε πίσω το παρελθόν σας
• Να αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας
• Να απελευθερώσετε τον θυμό σας
• Να συγχωρέσετε τον εαυτό σας και όσους σας πλήγωσαν
• Να θεραπεύσετε τις σχέσεις σας
• Να ζήσετε δίχως άγχος
…και πολλά ακόμη!

Ανακαλύψτε, λοιπόν, όλους τους τρόπους με τους οποίους ο καθρέπτης σας μπορεί να γίνει ισχυρό εργαλείο για τη θετική μεταμόρφωση και τη φροντίδα του εαυτού.

«Ο καθρέπτης αντανακλά τα αισθήματα που τρέφετε για τον εαυτό σας. Σας βοηθάει να εντοπίσετε άμεσα τα σημεία στα οποία συναντάτε τη μεγαλύτερη αντίσταση και εκείνα στα οποία είστε ανοιχτοί και δεκτικοί. Οι ισχυρότερες βεβαιώσεις είναι αυτές που εκφωνείτε μεγαλόφωνα μπροστά στον καθρέπτη, κοιτώντας βαθιά μέσα στα μάτια σας».

– Louise Hay

Louise L. Hay

Louise L. Hay (Συγγραφέας)

Η Louise L. Hay συγγραφέας του διεθνούς best seller "You Can Heal Your Life", είναι ομιλήτρια και δασκάλα πάνω αε ζητήματα μεταφυσικής, και τα βιβλία της έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Για πάνω από 25 χρόνια έχει βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να ανακαλύψουν και να εφαρμόσουν το πλήρες δυναμικό των δημιουργικών τους δυνάμεων για προσωπική ανάπτυξη και αυτο-θεραπεία. Έχει εμφανιστεί στο τηλεοπτικό σόου της Όπρα και σε πολλά άλλα προγράμματα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. www.louisehay.com


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αντώνης Κεραμυδάς (Μεταφραστής)


Σοφία Μαυροπούλου (Επιμέλεια)

Η Σοφία Μαυροπούλου αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας - Ψυχολογίας - Παιδαγωγικής (με ειδίκευση στην Ψυχολογία) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στην συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ειδική Αγωγή και εκπόνησε διδακτορική διατριβή στον αυτισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει διδάξει 6 χρόνια ως ειδικός επιστήμονας στο Διδασκαλείο "Δ. Γληνός" και τα τελευταία 6 χρόνια εργάζεται ως Λέκτορας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι κλινικά εκπαιδευμένη στην Προσέγγιση Teacch και έχει συνεργαστεί για 3 χρόνια ως εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης με τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν την εκπαίδευση εκπαιδευτικών της ειδικής αγωγής, τη διδασκαλία κοινωνικής κατανόησης σε παιδιά με αυτισμό και την ανάπτυξη διδακτικών προσαρμογών για την εκπαίδευση των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
168
Διαστάσεις:
14x21
Βάρος:
0.262 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση