Η δικαιοσύνη της Τόρεν
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η δικαιοσύνη της Τόρεν

Ann Leckie

19.00€ -27% 13.87€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789605212865

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2019

  • Εκδότης

    Αίολος

Σ’ έναν απόμακρο, παγωμένο πλανήτη μια περιπλανώμενη γυναίκα είναι περισσότερα απ’ όσα δείχνει και λιγότερα απ’ όσα ήταν. Είκοσι χρόνια πριν ήταν η "Δικαιοσύνη της Τόρεν": ένα κολοσσιαίο μεταγωγικό του πολεμικού στόλου της διαγαλαξιακής Αυτοκρατορίας της Ραντς, με μια πολυδαίδαλη τεχνητή νοημοσύνη, εγκατεστημένη σε δεκάδες νεκρά σώματα κατακτημένων. Έπειτα από μια σκοτεινή πράξη προδοσίας, η "Δικαιοσύνη" καταστρέφεται ολοσχερώς· το μόνο που απομένει είναι ένα εύθραυστο ανθρώπινο σώμα με αναπάντητα ερωτήματα και μια φλογερή επιθυμία για εκδίκηση. Μια απροσδόκητη συνάντηση από το παρελθόν θα σημάνει την αρχή του τέλους της αναζήτησης... "Η Δικαιοσύνη της Τόρεν" αποτελεί το πολυβραβευμένο πρώτο μέρος της τριλογίας της Αυτοκρατορίας της Ραντς. Αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς και συγκρίθηκε με έργα της Ούρσουλα Λε Γκεν, του Iain M. Banks και της C.J. Cherryh. Είναι το μοναδικό βιβλίο που έχει τιμηθεί με τρεις από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον χώρο της Επιστημονικής Φαντασίας: τα βραβεία καλύτερου μυθιστορήματος Hugo, Nebula και Arthur C. Clarke.
Θωμάς Π. Μαστακούρης

Θωμάς Π. Μαστακούρης (Μεταφραστής)

Ο Θωμάς Π. Μαστακούρης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι δικηγόρος, συγγραφέας και μεταφραστής. Έχει συγγράψει και εκδώσει πολλά βιβλία και περισσότερα από σαράντα διηγήματα, κυρίως στο χώρο της ηρωικής και επιστημονικής φαντασίας. Έχει συνεργαστεί με πολλούς εκδοτικούς οίκους ως μεταφραστής και επιμελητής εκδόσεων, με ειδίκευση στο χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού, έχοντας περισσότερες από 240 μεταφράσεις βιβλίων και δοκιμίων στο ενεργητικό του. Έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα και δοκίμια, και έχει συμμετάσχει σε πολλά συλλογικά βιβλία.


Ann Leckie

Ann Leckie (Συγγραφέας)

Η Ανν Λέκι (Ann Leckie, 1966-) είναι η αμερικανίδα συγγραφέας των βιβλίων "Η Δικαιοσύνη της Τόρεν" (2013, βραβεία Hugo, Nebula, Arthur C. Clarke), "Ancillary Mercy" (2014, βραβείο Locus), "Ancillary Sword" (2015, βραβείο Locus), "Provenance" (2017). Διηγήματά της έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Subterranean Magazine, Strange Horizons και Realms of Fantasy. To διήγημά της "Hesperia and Glory" συμπεριλήφθηκε στη συλλογή "Science Fiction: The Best of the Year, 2007 Edition". Η Ανν έχει δουλέψει ως σερβιτόρα, ρεσεψιονίστ, βοηθός τοπογράφου και ηχολήπτης. Κατοικεί στο Σαιντ Λούις των Ηνωμένων Πολιτειών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1 από 3
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
432
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.65 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση