Θεραπεία με το φως του πυρήνα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Θεραπεία με το φως του πυρήνα

Το προσωπικό ταξίδι μου και οι αντιλήψεις της προχωρημένης θεραπευτικής για την δημιουργία της ζωής που ποθείτε να ζήσετε

Barbara Ann Brennan

30.00€ -27% 21.90€
Η Μπάρμπαρα Μπρένναν ιδρύτρια της Σχολής Θεραπευτικής Μπάρμπαρα Μπρένναν και συγγραφέας των best sellers "Χέρια όλο φως" και "Αναδυόμενο φως", είναι μια από τις σημαντικότερες θεραπεύτριες και δασκάλες του 21ου αιώνα. Σε αυτό το τελευταίο βιβλίο της, "Θεραπεία με το φως του πυρήνα", το έργο της συνεχίζεται με επαναστατικές καινούργιες πληροφορίες για εργασία με την δημιουργική διαδικασία και το τέταρτο επίπεδο. Το τέταρτο επίπεδο, ή αστρικό, γεφυρώνει τον δημιουργικό παλμό από το φυσικό έως τα ανώτερα επίπεδα της πραγματικότητας και της εκδήλωσης. Η "Θεραπεία με το φως του πυρήνα" αναφέρει επίσης το ταξίδι ζωής της Μπάρμπαρα Μπρένναν και τις προσωπικές εμπειρίες της. Στο έργο: "Θεραπεία με το φως του πυρήνα" θα ανακαλύψετε: - Την φύση της δημιουργικής διαδικασίας από την σκοπιά του Ανθρώπινης Ενεργειακής Συνείδησης. - Πώς δημιουργούμε τα εμπόδια στα ενεργειακά πεδία, πώς μοιάζουν, πώς αλληλεπιδρούν και πως τελικώς προκαλούν δυσλειτουργία στην ζωή μας, καθώς και την διαδικασία που εμπλέκεται στο καθαρισμό των εμποδίων και στην απελευθέρωση του δημιουργικού δυναμικού μας. - Πώς να αναπτύξετε και να εργαστείτε με την Ανώτερη Αισθητηριακή Αντίληψη και τον ρόλο που παίζει στην διευκόλυνση του καθαρισμού των εμποδίων από το ενεργειακό πεδίο. - Την φύση της πραγματικότητας του τέταρτου επιπέδου και τον ζωτικό ρόλο του στην δημιουργική διαδικασία. - Το τέταρτο επίπεδο όπως σχετίζεται με την θεραπεία των σχέσεων και τις συνδετικές χορδές που βρίσκονται πίσω από αυτές τις σχέσεις. ...και πολλά περισσότερα. Πλήρες με έγχρωμες και ασπρόμαυρες εικόνες, το έργο "Θεραπεία με το φως του πυρήνα" σας προσφέρει ένα ταξίδι για να δημιουργήσετε την ζωή που πάντα επιθυμούσατε.
Αντρέας Τσάκαλης

Αντρέας Τσάκαλης (Μεταφραστής)

Ο πεζογράφος και μεταφραστής Αντρέας Τσάκαλης γεννήθηκε το 1937 στη Νέα Απολλωνία της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφόρησε το 1961 από τις εκδόσεις "Δίφρος". Νέος ακόμα έφυγε για την Ευρώπη (Γερμανία, Σουηδία, Τσεχοσλοβακία) όπου δούλεψε και στην Πράγα παρακολούθησε μαθήματα δραματουργίας κινηματογράφου. Άλλα έργα του "Η απειλή του τίποτα", "Η υπόλοιπη ζωή" και το ανέκδοτο "Το καταφύγιο". Επίσης μετέφρασε από τα τσέχικα μερικούς μοντέρνους συγγραφείς, όπου Κούντερα, Φουκς, Βατσούλικ, Τσέρνα και Μιάτσκο. Έχει μεταφράσει και ένα μέρος από το έργο του Τσάπεκ, που προς το παρόν είναι ανέκδοτο. Το ΄75 έφυγε για την Αμερική όπου ζει με τη γυναίκα του και την κόρη του.

Barbara Ann Brennan

Barbara Ann Brennan (Συγγραφέας)

H Barbara Ann Brennan είναι θεραπεύτρια, ψυχοθεραπεύτρια και επιστήμων. Έχει αφιερώσει περισσότερα από τριάντα χρόνια στην έρευνα και την εξερεύνηση του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου. Ήταν ερευνήτρια της ΝΑΣΑ στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων του Goddard αφού τελείωσε το Master της στη Φυσική της Ατμόσφαιρας, στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin. Εκπαιδεύτηκε στη Βιοενεργειακή Θεραπεία και στην Ενεργητική του Πυρήνα στο Ινστιτούτο για την Ψυχοσωματική Σύνθεση και στην Κοινότητα του Ολοκληρωμένου Ατόμου στην Washington, D.C. Ήταν από τους πρώτους που αποφοίτησαν από το Ινστιτούτο για τη Νέα Εποχή, του dr. John Pierrakos, το οποίο σήμερα είναι γνωστό ως Ινστιτούτο Ενεργητικής του Πυρήνα, στη Νέα Υόρκη. Το πρώτο της βιβλίο, "Χέρια όλο φως", θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα εγχειρίδια για την εναλλακτική θεραπευτική στην εποχή μας. Είναι ιδρύτρια και διευθύντρια της Θεραπευτικής Σχολής Barbara Brennan, ενώ πραγματοποιεί εργαστήρια, σεμινάρια και διαλέξεις σε όλο τον κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
326
Διαστάσεις:
28χ21
Βάρος:
1.013 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση