Γραφικά Υπολογιστών με Open GL, 3η Βελτιωμένη Έκδοση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Γραφικά Υπολογιστών με Open GL, 3η Βελτιωμένη Έκδοση

Donald Hearn

M. Pauline Baker

110.03€ -20% 88.02€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604188338

  • Κατηγορίες:

    Πληροφορική

  • Έτος κυκλοφορίας

    2018

  • Εκδότης

    Τζιόλα

Περιέχει: Μια επισκόπηση των γραφικών των υπολογιστών, Μια επισκόπηση των συστημάτων γραφικών, Θεμελιακά στοιχεία εξόδου γραφικών, ιδιότητες των θεμελιακών στοιχείων των γραφικών, Γεωμετρικοί μετασχηματισμοί, δισδιάστατη θέαση, Τρισδιάστατη θέαση, Περιγραφές τρισδιάστατων αντικειμένων, Μέθοδοι εντοπισμού ορατών επιφανειών, Μοντέλα φωτισμού και μέθοδοι απόδοσης επιφανειών, Αλληλεπιδραστικές μέθοδοι εισόδου και γραφικές διεπαφές χρήστη, Χρωματικά μοντέλα και έγχρωμες εφαρμογές, Προσομοίωση κίνησης στον υπολογιστή, Ιεραρχική μοντελοποίηση, Μορφές αρχείων γραφικών, Μαθηματικά για γραφικά υπολογιστών, Βιβλιογραφία, Λεξικό όρων, Ευρετήριο όρων, Ευρετήριο συναρτήσεων.

Παναγιώτης Δ. Μποζάνης (Επιμέλεια)


Donald Hearn

Donald Hearn (Συγγραφέας)

O Donald Hearn έγινε μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού του Τμήματος Επιστήμης των Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Illinois at Urbana-Champaign το 1985. Ο Δρ. Hearn έχει διδάξει ευρύ σύνολο μαθημάτων σε γραφικά υπολογιστών, επιστημονικής οπτικοποίησης, υπολογιστικής επιστήμης, μαθηματικών, και εφαρμοσμένων επιστημών. Επίσης, έχει διευθύνει πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων και έχει δημοσιεύσει μια ποικιλία τεχνικών άρθρων σε αυτούς τους τομείς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

M. Pauline Baker (Συγγραφέας)

H M. Pauline Baker είναι μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού του Τμήματος Επιστήμης των Υπολογιστών και της Σχολής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Indiana-Purdue. Επίσης, η Δρ. Βaker είναι διακεκριμένη επιστήμονας και διευθύντρια του Εργαστηρίου Διεισδυτικής Τεχνολογίας για Οπτικοποίηση και Αλληλεπιδραστικούς Χώρους, και συνεργάζεται με ερευνητικές ομάδες στη χρήση των γραφικών και της εικονικής πραγματικότητας στην εξερεύνηση επιστημονικών δεδομένων. Στο παρελθόν, η Δρ. Baker ήταν αναπληρώτρια διευθύντρια του τομέα Visualization and Virtual Environments στο ΝCSA (National Center for Supercomputer Applications), στο Πανεπιστήμιο του Illinois.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γεώργιος Σίσιας (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
880
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
3.15 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση