Ρίκο και Όσκαρ: Χριστουγεννιάτικη μαγεία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ρίκο και Όσκαρ: Χριστουγεννιάτικη μαγεία

Andreas Steinhofel

9.90€ -24% 7.52€

Ο Ρίκο και ο Όσκαρ σε χριστουγεννιάτικες περιπέτειες.

Μαρία Αγγελίδου

Μαρία Αγγελίδου (Μεταφραστής)

Η Μαρία Αγγελίδου γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο βιβλιοπωλείο "Χνάρι", επί της οδού Κιάφας, για να αφοσιωθεί, στη συνέχεια, στη συγγραφή και τη μετάφραση βιβλίων. Διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Μεταφραστών και μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, μεταξύ 2000-2004.


Andreas Steinhofel (Συγγραφέας)

Ο Andreas Steinhofel (Αντρέας Σταϊνχέφελ) γεννήθηκε το 1962 στο Μπάτενμπεργκ της Γερμανίας και εργάζεται ως μεταφραστής, κριτικός και σεναριογράφος. Κυρίως όμως είναι συγγραφέας πολλών και βραβευμένων παιδικών και εφηβικών βιβλίων, όπως π.χ. το Die Mitte der Welt (Το κέντρο του κόσμου). Για τη σειρά Ρίκο και Όσκαρ τιμήθηκε με πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων και το Μεγάλο Γερμανικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας 2009. Ζει στο Βερολίνο, στον ίδιο δρόμο όπου ζουν και οι ήρωές του.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Peter Schossow (Εικονογράφος)

Ο Peter  Schossow (Πέτερ Σέσοβ) γεννήθηκε το 1953 και είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Γερμανούς εικονογράφους. Σπούδασε σχέδιο στο Αμβούργο και εργάστηκε μεταξύ άλλων για το Der Spiegel και το Stern. Έχει γράψει και έχει εικονογραφήσει πολλά παιδικά βιβλία, για τα οποία έχει βραβευτεί αρκετές φορές.
 


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
304
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.501 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση