Το μυστικό
zoom in
11.10€ -24% 8.44€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789606055041

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2018

  • Εκδότης

    Διόπτρα

Η Εμιλί ήταν η μόνη που πρόσεξε ότι στο βλέμμα του Πιερ υπήρχε κάτι το διαφορετικό, το ανεξιχνίαστο, μια απροσδιόριστη λάμψη που της θύμιζε την ευτυχία που ένιωθε όταν επέστρεφε στο δικό της μυστικό.
Ήταν το πέρασμα από την άγνοια στη γνώση κι από τον φόβο στην κατάκτηση της υπέρτατης αλήθειας.
Αν και είχε καταλάβει ότι ο Πιερ δεν σκόπευε να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της αλλαγής του, παρέμεινε σιωπηλή.
Τι είχε συμβεί όμως στον παλιό, εγκαταλειμμένο αμπελώνα, όπου ο Πιερ Μορέν βρέθηκε αναίσθητος ύστερα από δύο μέρες απουσίας;
Στο χωριό όλοι αναρωτιούνταν, διψούσαν να μάθουν και προσπαθούσαν να ανακαλύψουν με κάθε τρόπο το πολύτιμο μυστικό του.

Ο φιλόσοφος Frederic Lenoir βαδίζει στα όρια μεταξύ φιλοσοφίας, παραμυθιού και μυστηρίου και μας χαρίζει μια παραβολική αφήγηση σχετικά με τις επιλογές και τις θεμελιώδεις αξίες της ύπαρξής μας.
Ένα αλληγορικό βιβλίο για την άρρηκτη σχέση μας με τον κόσμο που μας περιβάλλει και τη δύναμη της αγάπης. Μια ιστορία βαθιά συγκινητική κι απρόβλεπτη!

Frederic Lenoir

Frederic Lenoir (Συγγραφέας)

Ο Φρεντερίκ Λενουάρ γεννήθηκε το 1962 στη Μαδαγασκάρη. Είναι πανεπιστημιακός, κοινωνιολόγος, φιλόσοφος και ιστορικός της θεολογίας. Τακτικός συνεργάτης των περιοδικών L΄ Express και Psychologies καθώς και διευθυντής του διμηνιαίου Le Monde des religions, έχει γράψει πολλές μελέτες και άρθρα. Ασχολείται με την έρευνα και τη συγγραφή βιβλίων σχετικών με τα τρία πάθη του: το περιβάλλον, την πνευματικότητα και τη θρησκεία. Έχει γράψει πολλά δοκίμια και μυθιστορήματα. Επί δεκαπέντε χρόνια συγκέντρωνε υλικό και συνέτασσε το εντελώς πρωτότυπο μυθιστόρημά του ("Η Προφητεία της Σελήνης"), το οποίο, εκτός από την κατάσταση της Μεσογείου του 16ου αι., καταγίνεται και με τις θεολογικές και φιλοσοφικές διαμάχες της ταραγμένης αυτής περιόδου. Το 2004 έγραψε με τη Violette Cabesos το ιστορικό θρίλερ "La Promesse de l΄ ange", το οποίο βραβεύτηκε με το Prix des maisons de la presse. Συνολικά οι πωλήσεις των έργων του έχουν ξεπεράσει τα 2.000.000 αντίτυπα σε 25 χώρες., ενώ έχει μεταφραστεί σε περίπου 20 γλώσσες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τατιάνα Γαλάτουλα (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
168
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.262 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση