Visual Basic και Visual Basic for Application
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Visual Basic και Visual Basic for Application

Γεωργία Χαριτούδη

50.00€ -10% 45.00€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται σε 2-5 εργάσιμες

  • ISBN:

    9789609495912

  • Κατηγορίες:

    Πληροφορική

  • Έτος κυκλοφορίας

    2017

  • Εκδότης

    Δίσιγμα

Το παρόν σύγγραμα αποτελεί μία καινοτόμο προσπάθεια για την διδασκαλία της Visual Basic (2013). Η καινοτομία του βιβλίου είναι ότι ο τρόπος γραφής είναι τέτοιος ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος χωρίς την παρουσία ειδικού εκπαιδευτή και συνεπώς είναι ιδανικό για την εκπαίδευση σε εργαστηριακό μάθημα και την αυτοεκπαίδευση φοιτητών και μαθητών.

Ταυτόχρονα, το σύγγραμμα απευθύνεται και στο καθηγητή που θέλει να παρέχει στον φοιτητή-μαθητή ένα σύγχρονο εργαλείο εκπαίδευσης.

Η δομή του συγγράμματος αποτελείται από 4 κεφάλαια, όπου τα πρώτα δύο κεφάλαια περιγράφουν αναλυτικά όλα τα εργαλεία (εντολές, σταθερές του κώδικα, διαδικασίες, συναρτήσεις, τελεστές, τρόπους σύνταξης κλπ) με παραδείγματα στη VB και VBA αντίστοιχα. Τέλος, το τρίτο και τέταρτο κεφάλαιο παρουσιάζουν με κατανοητό και αναλυτικό τρόπο ασκήσεις και παραδείγματα εφαρμογών, με πολλές εικόνες και οδηγίες για την βήμα προς βήμα εφαρμογή όλων των διαδικασιών.

Γεωργία Χαριτούδη (Συγγραφέας)

Η Χαριτούδη Γεωργία είναι Διδάκτορας Φυσικο - Μαθηματικών επιστημών, διπλωματούχος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Μηχανικής του Πανεπιστημίου της Τασκένδης. Εργάστηκε ως Προγραμματιστής-μηχανικός στο Κρατικό Ινστιτούτο του Υπουργείου Μεταλλουργίας πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. και στο τμήμα «Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου» του Υπουργείου Βιομηχανίας του Ουζμπεκιστάν. Είναι τακτικό μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας ως Καθηγήτρια Πληροφορικής. Έχει μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία γλωσσών προγραμματισμού και εργαλείων πληροφορικής.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
560
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
1.163 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση