JAVA
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

JAVA

Εκμάθηση με πρακτικά παραδείγματα

Joyce Farrell

90.00€ -30% 63.00€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789605862374

  • Κατηγορίες:

    Πληροφορική

  • Έτος κυκλοφορίας

    2018

  • Εκδότης

    Κριτική

Σ’ αυτό το βιβλίο, ο αρχάριος προγραμματιστής θα βρει έναν οδηγό για την ανάπτυξη εφαρμογών με τη γλώσσα προγραμματισμού Java. Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο που παρέχει τα θεμέλια για την εκμάθηση των κατάλληλων τεχνικών αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού και παρουσιάζει την ορολογία με σαφή και οικεία γλώσσα. Τα παραδείγματα προγραμμάτων είναι πραγματικά λειτουργικά και δεν απαιτούν προχωρημένο μαθηματικό υπόβαθρο. Επιπλέον, δεν περιέχουν  υπερβολικές λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγχυση. Σε κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνονται λειτουργικά προγράμματα  τα οποία βοηθούν στον συνδυασμό της θεωρίας με την πρακτική εφαρμογή. Στα παιδαγωγικά χαρακτηριστικά του βιβλίου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται: ασκήσεις με τις οποίες οι σπουδαστές μπορούν να δημιουργήσουν διαδραστικά παιχνίδια χρησιμοποιώντας τις τεχνικές προγραμματισμού που έχουν διδαχθεί μέχρι το εκάστοτε σημείο, συμβουλές και πληροφορίες υπόβαθρου για τεχνικές, εστίαση σε κοινά σφάλματα και παγίδες, λίστες με όρους των κυριότερων εννοιών, περιλήψεις, επαναληπτικές ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για άμεση εμπέδωση, προβλήματα που συμβάλλουν στην κατανόηση των εννοιών που περιγράφει κάθε νέο κεφάλαιο, γλωσσάρι όλων των σημαντικών όρων που παρουσιάζονται, κατά αλφαβητική σειρά, μαζί με τους ορισμούς τους, παραρτήματα για τη χρήση της πλατφόρμας της Java, την αναπαράσταση δεδομένων, τη μορφοποίηση εξόδου, την παραγωγή τυχαίων αριθμών και τη δημιουργία σχολίων Javadoc.

Αγαμέμνων Μήλιος (Μεταφραστής)


Κώστας Βεργίδης (Μεταφραστής)


Γιώργος Σταλίδης (Μεταφραστής)


Γιάννης Κ. Σταματίου

Γιάννης Κ. Σταματίου (Επιμέλεια)

Ο Γιάννης Σταματίου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (1990) του Πανεπιστημίου Πάτρας και Διδάκτορας του ίδιου Τμήματος (1997). Από το Σεπτέμβριο του 1998 μέχρι το Σεπτέμβριο του 1999 ήταν μεταδιδακτορικός υπότροφος στο Πανεπιστήμιο Carleton στην Ottawa του Καναδά με υποτροφία ΝΑΤΟ μέσω του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας. Από το 1999 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2003 ήταν ερευνητής στο Ερευνητικό και Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών, ενώ σήμερα είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλος Διαπανεπιστημιακής Ερευνητικής Ομάδας "Ασφάλεια στις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών" (Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Το ερευνητικό του έργο εστιάζεται στην εφαρμογή πιθανοτικών τεχνικών στη μελέτη κατωφλικών φαινομένων που εμφανίζονται σε δύσκολα συνδυαστικά προβλήματα καθώς και στην περιοχή της θεωρητικής και εφαρμοσμένης κρυπτογραφίας και κρυπτανάλυσης.

Joyce Farrell (Συγγραφέας)

Η Joyce Farrell διετέλεσε καθηγήτρια Συστημάτων Πληροφορικής στο Harper College των ΗΠΑ. Έχει διδάξει Συστήματα Πληροφορικής στο University of Wisconsin. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων προγραμματισμού τα οποία σημειώνουν σημαντική επιτυχία ως πανεπιστημιακά εγχειρίδια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
840
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
2.571 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση