Η πιο Μεγαλειώδης ιστορία που ειπώθηκε ποτέ...
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η πιο Μεγαλειώδης ιστορία που ειπώθηκε ποτέ...

...μέχρι σήμερα

Lawrence M. Krauss

18.00€ -10% 16.20€

Στο διεθνές best seller του «Ένα Σύμπαν από το τίποτε», ο κορυφαίος θεωρητικός φυσικός Λόρενς Κράους έστρεψε τον προβολέα του στο πώς προέκυψε ο Κόσμος μας.

Σήμερα, στην «πιο μεγαλειώδη ιστορία» του αποκαλύπτει την ποίηση και τη βαθιά πνευματικότητα που κρύβουν οι βαθιές αλλαγές των τελευταίων 100 χρόνων στον τρόπο με τον οποίον κατανοούμε τη φύση στις μικρότερες κλίμακές της. Με μοναδική αφηγηματική γλαφυρότητα, o Κράους συνδέει τον γνωστό μας κόσμο με τις πιο απόμακρες γωνιές του αόρατου κόσμου που μας περιβάλλει. Είναι αδύνατον να κατανοήσουμε την παντοκρατορία του αλλόκοτου με διαισθητικές αντιλήψεις που βασίζονται αποκλειστικά στις άμεσες αισθητηριακές εμπειρίες.

Νίκος Αποστολόπουλος (Μεταφραστής)


Lawrence M. Krauss

Lawrence M. Krauss (Συγγραφέας)

Ο Λόρενς Κράους είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεωρητικός φυσικός με πολλά ερευνητικά ενδιαφέροντα. Είναι καθηγητής Kοσμολογίας, Πρόεδρος του τμήματος Φυσικής, και Διευθυντής του Προγράμματος Origins, στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αριζόνας. Το "Πρόγραμμα Origins" αφορά νέες, ευρείας κλίμακας διεπιστημονικές έρευνες, καθώς και την εκλαΐκευση κάθε πτυχής σε κάθε έννοια της προέλευσης του Κόσμου και του ανθρώπου. Ο Κράους ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στη φυσική στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT), και ύστερα δίδαξε στα Πανεπιστήμια Χάρβαρντ, Γέιλ και Κέις Γουέστερν Ριζέρβ. Έχει τιμηθεί με πολυάριθμα διεθνή βραβεία για το ερευνητικό και συγγραφικό έργο του. Το ταλέντο του να μεταδίδει -με εκπληκτικά κατανοητό τρόπο- την επιστημονική γνώση προς το ευρύ κοινό, έδωσε αφορμή στο περιοδικό "Scientific American" να τον χαρακτηρίσει ως έναν "σπάνιο, δημοφιλή διανοούμενο".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
ΑΘΗΝΑ
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
416
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.647 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση