Ειδικότητα Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ειδικότητα Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού

Οδηγός προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης: Για σπουδαστές και αποφοίτους ΙΕΚ

Συλλογικό έργο

Πέτρος Γαλιατσάτος

Δημήτρης Γκούβης

10.50€ -24% 7.98€

Το βιβλίο αυτό βοηθά τους σπουδαστές και τους αποφοίτους της ειδικότητας «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού» να αντεπεξέλθουν στις εξετάσεις πιστοποίησης. Από την άλλη πλευρά, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πέτρος Γαλιατσάτος

Πέτρος Γαλιατσάτος (Συγγραφέας)

Ο Πέτρος Γαλιατσάτος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Τέλειωσε τη Σιβιτανίδειο Σχολή, σπούδασε Τουριστικές Επιχειρήσεις στο ΤΕΙ της Αθήνας και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε ξενοδοχεία και τουριστικούς οργανισμούς. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων και παραδίδει μαθήματα σε σχολές που έχουν άμεση σχέση με την επαγγελματική του εμπειρία. Συμμετέχει στις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ ως μέλος στην Επιτροπή Ειδικών Επιστημόνων. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα δημιουργικής γραφής. Το ΄"Aσπρα γάντια" είναι το πρώτο του βιβλίο.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Γκούβης (Συγγραφέας)

Ο Δημήτρης Γκούβης είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον Σχεδιασμό, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει εργαστεί σε τουριστικές επιχειρήσεις και έχει δουλέψει ως ερευνητής σε αρκετά προγράμματα και μελέτες για τον τουρισμό. Παράλληλα, διδάσκει σε δομές της δευτεροβάθμιας μεταδευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας τουριστικής εκπαίδευσης. Είναι συνεργάτης του ΕΟΠΠΕΠ στις διαδικασίες πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Άννα Ντόλου (Συγγραφέας)

Η Άννα Ντόλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εκπαίδευση Ενηλίκων του ΕΑΠ. Έχει εργαστεί για πάνω από δέκα έτη στον τουριστικό κλάδο, ενώ τα τελευταία έτη είναι εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ. Συμμετέχει στις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ ως μέλος στην Επιτροπή Ειδικών Επιστημόνων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ρεβέκκα Φελεκίδου (Συγγραφέας)

Η Ρεβέκκα Φελεκίδου είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού του ΕΑΠ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην κατεύθυνση Παιδαγωγικό Υλικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει εργαστεί για πάνω από δέκα έτη στον τουριστικό κλάδο, ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει σε δομές της Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Συμμετέχει στις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ ως μέλος στην Επιτροπή Ειδικών Επιστημόνων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
168
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.302 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση