Κούκλες στα πόδια της Παναγίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κούκλες στα πόδια της Παναγίας

Γιώργος Αντωνάκης

7.00€ -10% 6.30€

Πως νιώθει άραγε ένα μικρό παιδί όταν αρρωστήσει η μάνα του; Πόσο λυπάται, τι βασανίζει το νου του, πως προσπαθεί να μαντέψει αν θα γίνει καλά; Οι παράξενες σκέψεις, τα δυνατά αρώματα του νοσοκομείου, η αφόρητη ζέστη της πόλης στο κατακαλόκαιρο πονάνε, καίνε την ψυχή του. Μια όμορφη ιστορία για να μάθουν όλα τα παιδιά του κόσμου πού βρίσκεται η Χαρά και η Ελπίδα και ποιό είναι το μυστικό για να ξεπερνάνε τις καθημερινές δυσκολίες της ζωής τους.

Πέγκυ Φούρκα

Πέγκυ Φούρκα (Εικονογράφος)

Η Πέγκυ Φούρκα άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την εικονογράφηση το 1994, ενώ παράλληλα σπούδασε σχέδιο, χρώμα και την τέχνη της αγιογραφίας. Η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε στο παιδικό βιβλίο. Από το 1996, λοιπόν, σε συνεργασία με αξιόλογους συγγραφείς, έδωσε ζωή και κίνηση σε πολλά βιβλία για παιδιά που κυκλοφορούν από πολλούς εκδοτικούς οίκους. Συνεργάζεται επίσης με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στην εικονογράφηση εκπαιδευτικών βιβλίων για τις τάξεις του δημοτικού.


Γιώργος Αντωνάκης

Γιώργος Αντωνάκης (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Αντωνάκης γεννήθηκε στα Αγκουσελιανά Ρεθύμνου και είναι δάσκαλος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Ασχολείται με τη φωτογραφία, την αγιογραφία και το θέατρο. Από τη δεκαετία του 1980 οργάνωσε με συναδέλφους του εκπαιδευτικούς τη "Θεατρική ομάδα" στο 7ο και 20ο Δημοτικό σχολείο Ν. Ιωνίας, όπου συμμετείχαν παιδιά, δάσκαλοι και γονείς και ανέβασαν πολλά θεατρικά έργα με επιτυχία. Από το 2004 αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου των Δασκάλων "Μια φορά κι έναν καιρό". Πρόκειται για μια συντροφιά δασκάλων από όλη την Αθήνα που παίζουν θέατρο για μαθητές και γονείς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
29χ21
Βάρος:
0.128 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση