Κοστολόγηση Τιμολόγηση Παρασκευασμάτων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κοστολόγηση Τιμολόγηση Παρασκευασμάτων

Πώς θα βελτιώσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας

Κώστας Σκουνάκης

Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε σπουδαστές των ΙΕΚ που ακολουθούν την ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF), σπουδαστές Τουριστικών Σχολών, αλλά και επαγγελματίες. Έχει σαν στόχο να μάθει στον αναγνώστη τον τρόπο με τον οποίο θα κοστολογεί και έπειτα θα τιμολογεί τις παρασκευές.

Επιπρόσθετα, αποτελεί και μια εισαγωγή στο Food and Beverage Management, καθώς καταπιάνεται με ζητήματα όπως η διαχείριση της αποθήκης, η κοστολόγηση στο bar, η διοίκηση προσωπικού, αλλά και το πώς αυτή συμβάλλει στην μείωση του κόστους.

Κώστας Σκουνάκης (Συγγραφέας)

Ο Κώστας Σκουνάκης γεννήθηκε το 1976 στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Στην ίδια πόλη ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα. Σπούδασε στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Αθήνας, από το οποίο και αποφοίτησε το 2000 με λίαν καλώς. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στο τμήμα εκδηλώσεων (banquet ). Από το 2006 μέχρι και σήμερα, συνεχίζει τη λειτουργία της οικογενειακής επιχείρησης- εστιατορίου του στον Πειραιά, μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη, την οποία είχε ιδρύσει ο παππούς τους Δημήτρης Σκουνάκης και κληρονόμησε ο πατέρας τους Σήφης. Παράλληλα, από το 2011, εργάζεται ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στο ΙΕΚ Πειραιά, διδάσκοντας στην ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ( chef ) Από τον Μάρτιο του 2017 είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
150
Διαστάσεις:
23x16
Βάρος:
0.294 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση