Αναδυόμενο φως
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αναδυόμενο φως

Το ταξίδι της προσωπικής θεραπείας

Barbara Ann Brennan

35.00€ -27% 25.55€
Η Μπάρμπαρα Ανν Μπρένναν είναι συγγραφέας του best seller "Χέρια Όλο Φως", που την καθιέρωσε σαν μια από τις πιο χαρισματικές θεραπεύτριες και δασκάλες του κόσμου. Τώρα εκδίδεται το δεύτερο, από καιρό αναμενόμενο έργο της με το οποίο συνεχίζει την πρωτοποριακή εξερεύνηση του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου ή αύρας, πηγή της υγείας και της ασθένειας. Βασιζόμενη σε πολλές πηγές μας δείχνει πώς μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη τόσο ως ασθενείς όσο και ως θεραπευτές για να κατανοήσουμε την εργασία με την πιο θεμελιώδη θεραπευτική δύναμη: το φως που αναδύεται από το ίδιο το κέντρο του ανθρώπου. Με μια μοναδική προσέγγιση που ενθαρρύνει την συνεργασία ανάμεσα στον θεραπευτή και στους άλλους επαγγελματίες της φροντίδας της υγείας, το "Αναδυόμενο Φως" εξηγεί αυτό που αντιλαμβάνεται ο θεραπευτής με την ανώτερη αισθητηριακή αντίληψη και πως ο καθένας μας μπορεί να συμμετάσχει σε κάθε στάδιο της θεραπευτικής διαδικασίας. Παρουσιάζοντας μια πλούσια ερευνητική εργασία, από το νέο μοντέλο της θεραπευτικής που βασίζεται στην επιστήμη της ολογραφίας μέχρι τις ενοράσεις για το "επίπεδο του χάρα" και τον "πυρηνικό αστέρα", το "Αναδυόμενο Φως" βρίσκεται στην πρωτοπορία της θεραπευτικής πρακτικής της εποχής μας. Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε: - Πως μπορούμε να αντλήσουμε από την δική μας έμφυτη δύναμη για να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. - Έναν πλήρη οδηγό για τον ασθενή ώστε να εργαστεί μαζί με τον θεραπευτή και πως οι θεραπευτές και οι ιατροί μπορούν να συνεργαστούν συνδυάζοντας τις μεθόδους τους, ώστε να διευκολύνουν την θεραπεία. - Τα επτά στρώματα της θεραπευτικής διαδικασίας: πως να καλύψετε τις ανάγκες σας σε κάθε επίπεδο, καθώς και λεπτομερείς οδηγίες για την δημιουργία του δικού σας θεραπευτικού πλάνου. - Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την αλληλεπίδραση της ενέργειας στις σχέσεις και για το πως μπορείτε να έχετε πιο θετικές επαφές με τους κοντινούς σας ανθρώπους. - Την κρίσιμη σύνδεση ανάμεσα στην θεραπεία, στην δημιουργικότητα και στην υπέρβαση. - Καθώς και πολλά άλλα. Ένα πλήρες έργο με παραδειγματικές περιπτώσεις, με ασκήσεις, καθώς και με ασπρόμαυρα και έγχρωμα σχέδια, το "Αναδυόμενο Φως" προσφέρει έναν νέο δρόμο προς την θεραπεία, την πληρότητα και την διευρυμένη συνείδηση.
Αντρέας Τσάκαλης

Αντρέας Τσάκαλης (Μεταφραστής)

Ο πεζογράφος και μεταφραστής Αντρέας Τσάκαλης γεννήθηκε το 1937 στη Νέα Απολλωνία της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφόρησε το 1961 από τις εκδόσεις "Δίφρος". Νέος ακόμα έφυγε για την Ευρώπη (Γερμανία, Σουηδία, Τσεχοσλοβακία) όπου δούλεψε και στην Πράγα παρακολούθησε μαθήματα δραματουργίας κινηματογράφου. Άλλα έργα του "Η απειλή του τίποτα", "Η υπόλοιπη ζωή" και το ανέκδοτο "Το καταφύγιο". Επίσης μετέφρασε από τα τσέχικα μερικούς μοντέρνους συγγραφείς, όπου Κούντερα, Φουκς, Βατσούλικ, Τσέρνα και Μιάτσκο. Έχει μεταφράσει και ένα μέρος από το έργο του Τσάπεκ, που προς το παρόν είναι ανέκδοτο. Το ΄75 έφυγε για την Αμερική όπου ζει με τη γυναίκα του και την κόρη του.

Barbara Ann Brennan

Barbara Ann Brennan (Συγγραφέας)

H Barbara Ann Brennan είναι θεραπεύτρια, ψυχοθεραπεύτρια και επιστήμων. Έχει αφιερώσει περισσότερα από τριάντα χρόνια στην έρευνα και την εξερεύνηση του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου. Ήταν ερευνήτρια της ΝΑΣΑ στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων του Goddard αφού τελείωσε το Master της στη Φυσική της Ατμόσφαιρας, στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin. Εκπαιδεύτηκε στη Βιοενεργειακή Θεραπεία και στην Ενεργητική του Πυρήνα στο Ινστιτούτο για την Ψυχοσωματική Σύνθεση και στην Κοινότητα του Ολοκληρωμένου Ατόμου στην Washington, D.C. Ήταν από τους πρώτους που αποφοίτησαν από το Ινστιτούτο για τη Νέα Εποχή, του dr. John Pierrakos, το οποίο σήμερα είναι γνωστό ως Ινστιτούτο Ενεργητικής του Πυρήνα, στη Νέα Υόρκη. Το πρώτο της βιβλίο, "Χέρια όλο φως", θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα εγχειρίδια για την εναλλακτική θεραπευτική στην εποχή μας. Είναι ιδρύτρια και διευθύντρια της Θεραπευτικής Σχολής Barbara Brennan, ενώ πραγματοποιεί εργαστήρια, σεμινάρια και διαλέξεις σε όλο τον κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Thomas J. Schneider (Εικονογράφος)


Joan Tartaglia (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
562
Διαστάσεις:
28χ21
Βάρος:
1.409 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση