Ο αρραβώνας της γοργόνας
zoom in
5.99€ -10% 5.39€
Η γοργόνα αρραβωνιάζεται και ... Στέλνει φακέλους βυσσινί, για να έρθουν φίλο κοντινοί και συγγενείς θαλασσινοί. Πανάκριβο αρραβώνα, ετοίμασε η γοργόνα, το γεγονός του αιώνα. Τα πλάσματα της θάλασσας, το δελφίνι, η φώκια, η φάλαινα, το χταπόδι, ο ξιφίας, ο αστερίας και άλλα πολλά, μαθαίνουν τα ευχάριστα νέα και ετοιμάζονται για τον αρραβώνα της γοργόνας. Ψάχνουν στο βυθό, για να βρουν κάτι "ξεχωριστό" να στολιστούν. Μα τι βρίσκουν στον βυθό της θάλασσάς μας; Τι θα συμβεί όταν φτάσει η ώρα του αρραβώνα; Μια ιστορία που πραγματεύεται την ρύπανση της θάλασσας από τα σκουπίδια μας, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους. Μια ιστορία της Ζωής Νικολοπούλου που την εξιστορεί με τα παιχνιδιάρικα ποιήματά της, τα οποία συνοδεύει με τις τρυφερές ακουαρέλες του, ο Χρήστος Πίττας.

Ζωή Ν. Νικολοπούλου (Συγγραφέας)

Η Ζωή Ν. Νικολοπούλου γεννήθηκε στον Χολαργό το 1982. Είναι πτυχιούχος της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης γνωρίζει, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά και συνεχίζει τις σπουδές της στο πιάνο. Η ποιητική συλλογή "Εν ζωή" είναι το πρώτο της βιβλίο. Το 2006 ήταν υποψήφια στη βραχεία λίστα του βραβείου καλύτερης μετάφρασης του υπουργείο πολιτσμού, για το βιβλίο του Dante Gabriel Rossetti, "Η ευλογημένη δεσποινίδα και άλλα ποιήματα", εκδόσεων Ηριδανός.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χρήστος Πίττας

Χρήστος Πίττας (Εικονογράφος)

O Χρήστος Πίττας γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Από μικρός ανακάλυψε την έφεση του για την ζωγραφική και ερωτεύτηκε την εικονογράφηση και τα κόμικς. Είναι φοιτητής στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στο εργαστήριο εικονογράφησης, animation και κόμικς του Μιχάλη Αρφαρά. To 2017 εκδόθηκε το πρώτο του κόμικ με τίτλο "Rather Ominous" από την Comic World και το 2018 το βιβλίο "Ο αρραβώνας της γοργόνας" από τις εκδόσεις Μικροσκόπιο.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
36
Διαστάσεις:
22x22
Βάρος:
0.254 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση