Ο θάνατος δεν είναι αρκετός
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο θάνατος δεν είναι αρκετός

Peter James

16.90€ -30% 11.83€
Τη νύχτα που ο Μπράιν Μπίσοπ δολοφόνησε τη σύζυγό του, βρισκόταν πολλές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά. Έτσι τουλάχιστον θεωρεί ο αστυνομικός επιθεωρητής Ρόι Γκρέις, ο οποίος καλείται να ερευνήσει τον φόνο της νεαρής, κοσμικής και γοητευτικής Κέιτι Μπίσοπ. Σύντομα, ο Γκρέις αρχίζει να πιστεύει πως ο Μπίσοπ κατάφερε το αδύνατο: να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο μέρη! Μήπως κάποιος έχει κλέψει την ταυτότητά του ή είναι απλά ένας ευφυέστατος δολοφόνος; Καθώς ο Γκρέις ερευνά εξονυχιστικά την αξιοσέβαστη ζωή των Μπίσοπ, αντιλαμβάνεται ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Και ξαφνικά, η εύθραυστη σταθερότητα της δικής του περίπλοκης προσωπικής ζωής αντιμετωπίζει την κατάρρευση. Μια δυνατή ιστορία μυστηρίου με πολλές ανατροπές, που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι και την τελευταία παράγραφο.

Κώστας Καλογρούλης (Μεταφραστής)

Ο Κωστής Καλογρούλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε συγκριτική λογοτεχνία στα πανεπιστήμια του Κεντ και του UCL, ενώ είναι υποψήφιος διδάκτωρ συγκριτικής λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε σαν μεταφραστής, σύμβουλος εκδόσεων και καθηγητής λογοτεχνίας στο επιμορφωτικό πρόγραμμα του Κολεγίου Αθηνών. Ανέλαβε τις εισαγωγές για τα έργα του Χέμινγουεϊ από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Το "Προσεγγίσεις στη σύγχρονη αμερικανική πεζογραφία" είναι το πρώτο του βιβλίο.

Peter James

Peter James (Συγγραφέας)

O Peter James γεννήθηκε στην Αγγλία και φοίτησε στην κινηματογραφική σχολή Ravensbourne. Έζησε αρκετά χρόνια στη Βόρεια Αμερική, όπου εργάστηκε ως σεναριογράφος και κινηματογραφικός παραγωγός. Τα μυθιστορήματά του έχουν μεταφραστεί σε είκοσι έξι γλώσσες. Όλα τα βιβλία του αντανακλούν το μεγάλο ενδιαφέρον του για την ιατρική, την επιστήμη και τα υπερφυσικά φαινόμενα. Επίσης, ασχολείται με την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου και το Σάσεξ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
680
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
1.014 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση