Με τα Μάτια Κλειστά
zoom in
14.00€ -30% 9.77€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789600119565

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2018

  • Εκδότης

    Gutenberg

Η νεαρή Μαρτίνα έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της. Κανένας δικηγόρος δεν αναλαμβάνει την υπόθεση· ο θύτης είναι γιος ενός ισχυρού δικαστή. Μια μυστηριώδης νεαρή γυναίκα, με τζιν παντελόνι και δερμάτινο μπουφάν, που συστήνεται ως καλόγρια, επισκέπτεται τον δικηγόρο Γκουεριέρι, προκειμένου αυτός να αναλάβει την υπόθεση. Ποιο είναι το μυστικό παρελθόν του θύματος και το αποτρόπαιο δράμα που στοιχειώνει την καλόγρια; Μια συναρπαστική δικαστική υπόθεση εκτυλίσσεται παράλληλα με ανθρώπινες τραγωδίες που αναζητούν λύτρωση.
Ο Τζανρίκο Καροφίλιο (Μπάρι, 1961), πρώην εισαγγελέας, ειδικευμένος στο οργανωμένο έγκλημα, με δράση κατά της Μαφίας, είναι πολυμεταφρασμένος συγγραφέας που έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία (λ.χ. το Premio Bancarella για το μυθιστόρημα Il passato e unea terra straniera).

Άννα Παπασταύρου

Άννα Παπασταύρου (Μεταφραστής)


Gianrico Carofiglio

Gianrico Carofiglio (Συγγραφέας)

O Gianrico Garofiglio γεννήθηκε στο Μπάρι της Ιταλίας το 1961. Είναι εισαγγελέας στη διεύθυνση Antimafia, με έδρα το Μπάρι. Ξεκίνησε τη συγγραφή για τον εκδοτικό οίκο Sellerio το 2002 με το πολυβραβευμένο "Testimone inconsapevole" και την επόμενη χρονιά δημοσίευσε το δεύτερο βιβλίο του "Ad Occhi Chiusi". Και τα δύο μυθιστορήματα μεταφράστηκαν στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, ενώ σύντομα αναμένεται να μεταφερθούν στη μικρή οθόνη. Λάτρης και ειδικός στις πολεμικές τέχνες, ο Carofiglio είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
275
Διαστάσεις:
20x13
Βάρος:
0.373 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση