Νωπογραφήματα μνήμης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Νωπογραφήματα μνήμης

15 διηγήματα και 3 μονόλογοι

Καίτη Καρβούνη - Γκατζή

15.00€ -10% 13.50€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786180001068

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2018

  • Εκδότης

    Red Sun

Τα διηγήματα και οι μονόλογοι της παρούσας συλλογής εκπλήσσουν με την πρωτοτυπία της πλοκής και δημιουργούν αισθήματα ιδιαίτερης απόλαυσης στον αναγνώστη, χάρη στο λογοτεχνικό προσανατολισμό της συγγραφέως. Η αφήγηση που με μαεστρία η πεζογράφος ξετυλίγει, άλλοτε νοσταλγικά, άλλοτε στοχαστικά, και άλλοτε με χιούμορ, ρέει με φυσικότητα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος του βιβλίου.


"... Η Χλόη ήταν εξοικειωμένη με τις εκπλήξεις του πηγαδιού, όπως έλεγε η μητέρα της τα κατά καιρούς ευρήματα. Ήταν ένα πηγάδι από πάππου προς πάππου. Και πολύ συχνά χρειαζόταν να το σκάψουν, να το βαθύνουν, ακόμα και όταν δεν υπήρχε μακρά περίοδος ανομβρίας. Ο παππούς της έλεγε πως μια καταβόθρα άνοιγε από μόνη της πότε-πότε και έπαιρνε το νερό. Το πηγάδι σε κάθε επιχείρηση εκβάθυνσης έφερνε στο φως κρυμμένα μυστικά! Η γιαγιά της έλεγε πως ήταν στοιχειωμένο, πως είχε καταπιεί πολλά αμάσητα και τα έβγαζε, του έπεφταν βαριά..."

Καίτη Καρβούνη - Γκατζή

Καίτη Καρβούνη - Γκατζή (Συγγραφέας)

Η Καίτη Γκατζή γεννήθηκε στον Βόλο και έζησε τα παιδικά της χρόνια στον Αλμυρό Μαγνησίας. Ως μαθήτρια, φοιτήτρια, καθηγήτρια έζησε και γνώρισε διάφορους τόπους της Ελλάδας και δέχτηκε ποικίλες επιδράσεις, χωρίς όμως αυτές να επισκιάσουν τις Θεσσαλικές καταβολές της. Τέλειωσε το ΣΤ΄ Γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, του τμήματος της Αρχαιολογίας. Από τα εφηβικά της χρόνια ασχολείται με την συγγραφή ποιημάτων και διηγημάτων. Έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση στο χώρο των γραμμάτων με την ποιητική συλλογή "Η έξοδος των 66" το 2015. Το 2016 και το 2017 εξέδωσε αντίστοιχα τις ποιητικές συλλογές "70 μείον 3" και "65 συν 3". Με το βιβλίο της "Νωπογραφήματα Μνήμης" κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση στην πεζογραφία. Είναι παντρεμένη με τον Μπάμπη Καρβούνη και έχει έναν γιο, τον Φώτη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
196
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.303 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση