Οι δραπέτες της μπουγάδας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι δραπέτες της μπουγάδας

Φλώρα Σαρτζετάκη

13.40€ -10% 12.06€
"Ο αέρας φαίνεται να ’χει κέφια. Ανεμίζουμε σαν σημαίες. Σε λίγο θα ’χουμε στεγνώσει" "Θα περάσουν τουλάχιστον τρεις-τέσσερις μέρες μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Ας μιλήσουμε τώρα που έχουμε λίγο χρόνο ακόμα". Μια αγάπη φυλακισμένη με μανταλάκια επάνω στα σκοινιά, ένα παντελόνι κι ένα πουκάμισο που θέλουν να δραπετεύσουν. Λαχταρούν την ελευθερία όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Η στιγμή της μεγάλης απόφασης πλησιάζει. Θα τολμήσει το πλουμιστό πουκάμισο να ακολουθήσει το παράτολμο παντελόνι; Θα τα καταφέρουν άραγε να πραγματώσουν το όνειρο τους; "Ραντεβού στο επόμενο άπλωμα, όπως είπαμε!"

Ειρήνη Μπογδάνου - Μαΐλλη (Εικονογράφος)

Η Ειρήνη Μπογδάνου είναι απόφοιτη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, όπου σπούδασε Ζωγραφική, Σκηνογραφία και Διδακτική της Τέχνης. Τα έργα της εκτίθενται σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φλώρα Σαρτζετάκη (Συγγραφέας)

Η Φλώρα Σαρτζετάκη γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου και οι ρίζες των γονιών της απλώνονται σ’ όλο το Αιγαίο: Τήνο, Κρήτη, Κάσο, Σαντορίνη. Σπούδασε Επικοινωνία και Μάρκετινγκ και δούλεψε χρόνια σ’ αυτούς τους τομείς. Συνιδιοκτήτρια των εκδόσεων "Γνώση" και ιδρύτρια των πολυχώρων πολιτισμού "Ίνφο Καφέ".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
28χ21
Βάρος:
0.341 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση