Ο παππούς, ο Σούπερμαν και ένα κερασάκι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο παππούς, ο Σούπερμαν και ένα κερασάκι

Άννα Κουππάνου

8.00€ -26% 5.92€

Ο κύριος Τιμόθεος μαθαίνει ότι θα γίνει παππούς. Και χαίρεται. Και ονειρεύεται.

Από τώρα, που το εγγόνι του είναι ακόμα ένα τοσοδά κερασάκι μέσα στην κοιλιά της μαμάς του.

Το δικό του εγγόνι θα είναι το ομορφότερο, το εξυπνότερο και το πιο αστείο παιδί σε όλο τον κόσμο!

Άραγε θα είναι αγόρι ή κορίτσι;

Και πώς είναι τα παιδιά στις μέρες μας;

Και πώς ήταν ο ίδιος μικρός; Και γιατί του φαίνονται όλα δύσκολα και βουνό ασήκωτο και δρόμος αδιάβατος;

Μα ασφαλώς επειδή δεν θέλει να γίνει ένας απλός παππούς, θέλει να γίνει ένας Σούπερ Παππούς, με Π κεφαλαίο! Θέλει να λύσει όλα τα προβλήματα και να τα κάνει όλα σωστά.

Ποιοι είναι όμως οι κανόνες για να γίνεις ο καλύτερος παππούς;

Και ποιος θα μπορούσε να τα καταφέρει όλα αυτά; Εσύ, κύριε Σούπερμαν, θα τα κατάφερνες;

Αιμιλία Κονταίου

Αιμιλία Κονταίου (Εικονογράφος)

Η Αιμιλία Κονταίου γεννήθηκε το 1984 στο Ηράκλειο Αττικής. Αποφοίτησε με έπαινο από τη σχολή ΑΚΤΟ στην Αθήνα, από το τμήμα του κόμικς και έχει διακριθεί με το Β΄ Βραβείο νέων ταλέντων του περιοδικού 9 της Ελευθεροτυπίας. Έχει εικονογραφήσει περισσότερα από σαράντα βιβλία και κάθε φορά που μία καινούρια ιστορία έρχεται στα χέρια της, έχει τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια χαρά με την πρώτη της ζωγραφιά. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις εικονογράφησης. Το 2013, εικονογράφησή της συμπεριελήφθη στο ημερολόγιο της Παγκόσμιας Βιβλιοθήκης Νέων Μονάχου (Internationale Jugendbibliothek, Muenchen), Arche Kinder Kalender 2013.

Άννα Κουππάνου

Άννα Κουππάνου (Συγγραφέας)

Η Άννα Κουππάνου γεννήθηκε στην Κύπρο το 1979. Είναι συγγραφέας και εκπαιδευτικός με διδακτορικές σπουδές στη φιλοσοφία της παιδείας και πλούσιο ερευνητικό έργο. Εργάζεται ως Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα βιβλία της "Οι αργοναύτες του χρόνου" και "Η απίστευτη αποκάλυψη του Σεμπάστιαν Μοντεφιόρε" (Εκδόσεις Κέδρος) έχουν βραβευτεί με το Κρατικό Βραβείο Κύπρου το 2010 και το 2015 αντίστοιχα. "Η απίστευτη αποκάλυψη του Σεμπάστιαν Μοντεφιόρε" έχει επίσης τιμηθεί με το Α΄ βραβείο του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού Βιβλίου (ΙΒΒΥ Κύπρου), το βραβείο για Λογοτεχνικό Βιβλίο για Παιδιά του λογοτεχνικού περιοδικού Ο Αναγνώστης, ενώ έχει αναγραφεί στον τιμητικό κατάλογο της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (IBBY Honour List 2018). Tο βιβλίο της "Οι αργοναύτες του χρόνου" και η ποιητική της συλλογή "Πραγμάτω(ν)ποίηση: Βλέπουμε την θέα μόνοι" (Εκδόσεις Μελάνι) έχουν περιληφθεί στις βραχείες λίστες των βραβείων του λογοτεχνικού περιοδικού Διαβάζω και του ηλεκτρονικού λογοτεχνικού περιοδικού Ο Αναγνώστης αντίστοιχα. Το βιβλίο της "O παππούς, ο Σούπερμαν και ένα κερασάκι", (Κέδρος, 2018) έχει τιμηθεί από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά το 2013.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
128
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.203 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση