Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι

Ο πρώτος μου Σαίξπηρ

9.90€ -24% 7.52€

Όλα ξεκίνησαν από μια φάρσα! Μια φάρσα που σκέφτηκε ένας λόρδος όταν σε μια ταβέρνα βρήκε λιπόθυμο έναν μεθύστακα, τον Λέρα. Για να διασκεδάσει, σκέφτηκε να τον πείσει ότι δεν είναι φτωχός αλλά ευγενής, και για χάρη του στήνει μια παράσταση με τίτλο "Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι". Τι θα γίνει όμως όταν η παράσταση τελειώνει και ο Λέρας γυρίζει σπίτι του;

Λίνα Σωτηροπούλου

Λίνα Σωτηροπούλου (Διασκευαστής)

Η Λίνα Σωτηροπούλου γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας. Σπούδασε λογιστική στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ ασχολήθηκε επίσης με τη φωτογραφία και την ψηφιακή επεξεργασία εικόνων.


Σάντρα Ελευθερίου

Σάντρα Ελευθερίου (Εικονογράφος)

Η Σάντρα Ελευθερίου ζει και εργάζεται στη Λάρνακα. Σπούδασε γραφικές τέχνες και από το 2004 εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας εικονογράφος. Το 2008 και το 2009 πήρε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό εικονογράφησης που προκήρυξε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού-Νεανικού Βιβλίου, ενώ το 2009 και το 2010 έλαβε το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου. Είναι η εικονογράφος που εκπροσωπεί την Κύπρο στην Τιμητική Λίστα του ΙΒΒΥ 2012. Παράλληλα ασχολείται και με τη συγγραφή όπου έχει επίσης βραβευτεί.


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
40
Διαστάσεις:
24x22
Βάρος:
0.287 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση