Υπόθεση ύπαρξης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Υπόθεση ύπαρξης

Ποίηση

Όλγα Μάμαλη

10.00€ -25% 7.50€
  • Άμεσα διαθέσιμο

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185058500

  • Κατηγορίες:

    Ποίηση , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2018

  • Εκδότης

    CaptainBook.gr

Οι σελίδες του τεύχους υπόσχονται μια συναρπαστική περιήγηση σε εικόνες, βιώματα, προβληματισμούς κι αναζητήσεις με πανανθρώπινη ισχύ γύρω από τα μυστήρια της ζωής, τη δύναμη του έρωτα, την εξουσία, τη ματαιότητα και τις νευρώσεις της καθημερινότητας, υπό το προσωπικό φιλοσοφικό υπόβαθρο της συγγραφέως. Η υπαρξιακή αναζήτηση ενδύεται τον αντισυμβατικό λυρισμό ταξιδεύοντας έτσι και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.
*
"Η ελευθερία από τους διάφορους φορμαλιστικούς περιορισμούς, το ύφος , το ήθος και βαθύτητα της φιλοσοφικής στάσης καθιστούν την ποίηση της Όλγας Μάμαλη, μοναδική".
Νότης Μαυρουδής, Συνθέτης-Στιχουργός-Τραγουδιστής

Όλγα Μάμαλη

Όλγα Μάμαλη (Συγγραφέας)

Η Όλγα Μάμαλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Κατάγεται από τη Θήβα όπου και έζησε έως την ενηλικίωσή της. Σήμερα ζει στο Μαρούσι Αττικής. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο "Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία" (Master of Arts). Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά. Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές της, και στη συνέχεια, εργάστηκε σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα (sites, τηλεόραση, ραδιόφωνο) ως Δημοσιογράφος και ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Διαφήμισης. Ασχολείται, ως ελεύθερη επαγγελματίας, με την επιμέλεια και τη διόρθωση κειμένων. Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, παραδίδει σεμινάρια και διδάσκει σε ιδιωτικές σχολές Δημοσιογραφίας. Το παρόν εγχείρημα είναι η πρώτη της συγγραφική δραστηριότητα σε λογοτεχνικό επίπεδο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
58
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.1 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση