Πακέτο: Θαμμένοι στη σιωπή// Αίθουσα VIP
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πακέτο: Θαμμένοι στη σιωπή// Αίθουσα VIP

Jens Lapidus

Tove Alsterdal

Μοναδικοί συνδυασμοί σε απίθανη τιμή!
Περιλαμβάνονται:

1. Θαμμένοι στη σιωπή

Μια ιστορία για χαμένους παραδείσους, χαμένους έρωτες, και χρόνια χαμένα στη Σιωπή. Ένα νουάρ οικογενειακό χρονικό.

2. Αίθουσα VIP

Ένας κόσμος βίας και εγκλήματος που θυμίζει Κουέντιν Ταραντίνο.
Le Figaro

Λύο Καλοβυρνάς

Λύο Καλοβυρνάς (Μεταφραστής)

Ο Λύο Καλοβυρνάς (1970) ασχολείται επαγγελματικά με τη μετάφραση και τη συμβουλευτική ψυχικής υγείας (ψυχοθεραπεία). Έχει μεταφράσει πάνω από 30 βιβλία αγγλικής και δανικής λογοτεχνίας, ενώ παράλληλα ασχολείται, ως εθελοντής, με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στον τομέα του ΗΙV/ΑIDS και των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Είναι διευθυντής του περιοδικού 10% (www.tenpercent.gr), το οποίο ευαισθητοποιεί, μεταξύ άλλων, για τις διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και για το δικαίωμα στη διαφορά. Έργα του: "Πέφτω" (Οξύ, 2001), "Αστάρτη, οικογενειακή γεωγραφία" (Μεταίχμιο, 2003), "Θεϊκό συνταγολόγιο, συνταγές για να φτιάξετε τον δικό σας Θεό" (Περίπλους, 2005) και "Πλαθολόγιο λέξεων" (3η έκδοση, Intro Books 2006). Προσωπική ιστοσελίδα: www.lyo.gr.


Γρηγόρης Ν. Κονδύλης (Μεταφραστής)


Jens Lapidus

Jens Lapidus (Συγγραφέας)

Ο Jens Lapidus (Γενς Λαπίντους) γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1974 στο Χέγκερστεν της Στοκχόλμης όπου και διαμένει με την οικογένειά του (είναι πατέρας τριών παιδιών). Σπούδασε νομικά και εργάζεται ως συνήγορος υπεράσπισης σε ένα από τα πιο γνωστά δικηγορικά γραφεία της Στοκχόλμης. Συμμετέχει, μεταξύ άλλων, στον αγώνα κατά των παράλογα μακροχρόνιων ποινών φυλάκισης που συνοδεύονται από απαγόρευση επισκέψεων. Κατά καιρούς έχει εκπροσωπήσει μερικούς από τους πιο σκληρούς εγκληματίες της χώρας του. Στα ελληνικά έχει κυκλοφορήσει η τριλογία του Στοκχόλμη Νουάρ (Εύκολο χρήμα, Μη μασάς, Μεγάλη ζωή). Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο επίσης κυκλοφορεί η πρώτη περιπέτεια με το πρωταγωνιστικό δίδυμο Τέντι και Έμελι με τίτλο "Αίθουσα VIP".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Tove Alsterdal

Tove Alsterdal (Συγγραφέας)

Η Tove Alsterdal (Tούβε Άλστενταλ, 1960) είναι σουηδέζα δημοσιογράφος, σεναριογράφος και θεατρική συγγραφέας. Γνωστή ως η επιμελήτρια των αστυνομικών μυθιστορημάτων της Liza Marklund, έκανε το ντεμπούτο της στην αστυνομική λογοτεχνία το 2009 με το βιβλίο "Γυναίκες στην παραλία", το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία και μεταφράζεται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση