Πακέτο: Ο καθηγητής είναι νεκρός// Όσα δεν σου είπα ποτέ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πακέτο: Ο καθηγητής είναι νεκρός// Όσα δεν σου είπα ποτέ

Celeste Ng

Joost De Vries

9.90€ -24% 7.52€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786180314748

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2018

  • Εκδότης

    Μεταίχμιο

Μοναδικοί συνδυασμοί σε απίθανη τιμή!
Περιλαμβάνονται:

1. Ο καθηγητής είναι νεκρός

Ένα ιδιοφυές μυθιστόρημα από το νούμερο ένα λογοτεχνικό ταλέντο της Ολλανδίας. - Βραβείο Golden Book Owl (υψηλότερη λογοτεχνική διάκριση στη Φλάνδρα)

2. Όσα δεν σου είπα ποτέ

Μια συγκινητική ιστορία με θέμα την οικογένεια, την ιστορία και τι πραγματικά σημαίνει «σπίτι». Ένα καθηλωτικό ανάγνωσμα, ένα αποκαλυπτικό οικογενειακό πορτρέτο, που διερευνά τις διαφορές μεταξύ πολιτισμών και τα ρήγματα μέσα στην ίδια την οικογένεια και ξεσκεπάζει πώς μητέρες και κόρες, πατεράδες και γιοι, άντρες και γυναίκες παλεύουν σε όλη τους τη ζωή να καταλάβουν ο ένας τον άλλο.

Μιχάλης Μακρόπουλος

Μιχάλης Μακρόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Μιχάλης Μακρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και σπούδασε βιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έζησε εννέα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Πλέον κατοικεί στη Λευκάδα με τη σύζυγό του και με τα δυο τους παιδιά, και περνά μεγάλα διαστήματα στο Δελβινάκι Πωγωνίου στην Ήπειρο. Εργάζεται ως μεταφραστής λογοτεχνίας από τα αγγλικά και τα γαλλικά (έχοντας μεταφράσει αρκετά έργα των Ernest Hemingway, Truman Capote, F.S. Fitzgerald, John Steinbeck, Ray Bradbury, Stephen King, Saul Bellow, Richard Powers, Michel Faber, Antoine de Saint-Exupery, Martin Amis, κ.ά.). Έχει εκδώσει τα βιβλία για ενήλικες: "Η θλίψη στα μάτια του ποντικού", Οδυσσέας 1996, "Η Ιουλία είχε ένα πόδι", Οδυσσέας 1998, "Ιστορίες για μικροσκοπικά και γιγαντιαία πλάσματα", Οξύ 2000, "Το τέρας και ο έρωτας", Εστία 2002, "Η μαγική εκδρομή", Εστία 2005, "Το τέλος του ταξιδιού", Εστία 2006, "Η άδεια καρέκλα", Καστανιώτης 2007, "Σπουργίτω και Γράχαμ", Γιάννης Πικραμένος, 2012, "Οδοιπορικό στο Πωγώνι" (κείμενα, φωτογραφίες), Fagotto, 2013, "Το δέντρο του Ιούδα", Κίχλη, 2014, καθώς και πέντε βιβλία για παιδιά. Κείμενα και κριτικές του δημοσιεύονται σε διάφορα περιοδικά (diastixo.gr, "Φρέαρ", κ.ά.). Εργάζεται ως μεταφραστής λογοτεχνίας.

Ινώ Μπαλτά (Μεταφραστής)


Celeste Ng

Celeste Ng (Συγγραφέας)

Η Celeste Ng (Σελέστ Ινγκ) μεγάλωσε στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια και στο Σέικερ Χάιτς του Οχάιο σε μια οικογένεια επιστημόνων. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ενώ ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη δημιουργική γραφή από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, στο πλαίσιο του οποίου τιμήθηκε με το Hopwood Award. Διηγήματα και δοκίμιά της έχουν δημοσιευτεί στα One Story, TriQuarterly, Bellevue Literary Review, the Kenyon Review Online και αλλού. Έχει τιμηθεί με το Pushcart Prize. Ζει στο Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Joost De Vries

Joost De Vries (Συγγραφέας)

Ο Joost De Vries (1983) σπούδασε δημοσιογραφία και ιστορία στην Ουτρέχτη. Έχει γράψει δύο ακόμα μυθιστορήματα και μια συλλογή δοκιμίων, τα οποία έχουν γνωρίσει ευρύτατη αποδοχή από την κριτική. Για το μυθιστόρημά του Ο καθηγητής είναι νεκρός τιμήθηκε με το βραβείο Golden Owl. Εργάζεται ως καλλιτεχνικός συντάκτης και ως λογοτεχνικός κριτικός σε σημαντικά έντυπα της Ολλανδίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.55 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση