Επτά παραμύθια μία ιστορία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Επτά παραμύθια μία ιστορία

Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

15.00€ -27% 10.95€

Το «Κοριτσάκι με τα σπίρτα», τα «Κόκκινα παπούτσια», η «Πριγκίπισσα και το μπιζέλι», ο «Ξύλινος στρατιώτης», το «Μαγικό σεντούκι», ο «Χιονάνθρωπος» και το «Έλατο» είναι επτά από τα πιο κλασικά και αγαπημένα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Νανούρης τα συνυφαίνει σε μία ευφάνταστη ιστορία και ο Φίλιππος Φωτιάδης τα ζωντανεύει με την ξεχωριστή του εικονογράφηση. Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν!

Η έκδοση βασίζεται στην παράσταση «Τα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη, που παρουσιάζεται στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από τον Δεκέμβριο 2017 έως τον Ιανουάριο 2018 με τη συμμετοχή μουσικών της Καμεράτας υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Βλάχου.

Φίλιππος Φωτιάδης

Φίλιππος Φωτιάδης (Εικονογράφος)

Ο Φίλιππος Φωτιάδης σπούδασε αρχιτεκτονική στο Rhode Island School of Design (Β.F.Α. 1993, Β. Arch 1994) και στο Harvard Graduate School of Design (Μ. Arch 1999). Είναι ιδρυτικό μέλος του δημιουργικού γραφείου "we design" με έδρα την Αθήνα (από το 2001). Δίδαξε ως εντεταλμένος λέκτορας στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών (2008-2010). Παράλληλα με την αρχιτεκτονική, ασχολείται με τη ζωγραφική και την εικονογράφηση. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής στην Αθήνα (στις γκαλερί Αγκάθι, Μαρτίνος και Ζουμπουλάκη). Το 2011 κυκλοφόρησε το παραμύθι του "Ζαφείρης Κοντοπίθαρος" από τις εκδόσεις "Μίλητος".

Γιώργος Νανούρης (Διασκευαστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
72
Διαστάσεις:
26x22
Βάρος:
0.235 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση