Νάρκισσος και Δάφνη
zoom in
8.00€ -10% 7.20€

Μια περιπέτεια στον χρόνο, ένα παιχνίδι με σύμβολα. Ένα ταξίδι παρέα με τους θεούς του Ολύμπου, τον Απόλλωνα, την Αφροδίτη και την Άρτεμη που συμπεριφέρονται σαν ζαβολιάρικα παιδιά, καταστρώνουν σχέδια και ετοιμάζουν «παγίδες» στον όμορφο θνητό, τον Νάρκισσο και τη ρομαντική νύμφη του Δάσους, τη Δάφνη.

Ένας μυθικός κόσμος φανερώνεται μέσα από κωμικές καταστάσεις στην κατοικία των θεών, στον Όλυμπο, στο μαντείο των Δελφών, στα δάση και τις λίμνες, συντροφιά με τη Δάφνη, τον Νάρκισσο, την νύμφη Πεύκη, την Πυθία και την ημίθεα Ηχώ, αλλά και τις περιπέτειές τους, πολλές από τις οποίες πηγάζουν από τα καμώματα των θεών... Φυσικά, τον τελευταίο λόγο έχει ο Δίας!

Σοφία Σωτηρίου

Σοφία Σωτηρίου (Συγγραφέας)

Η Σοφία Σωτηρίου είναι ηθοποιός-σεναριογράφος. Φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στη Θεολογική Σχολή, ενώ παράλληλα σπούδασε θέατρο. Ως ηθοποιός συνεργάστηκε με ιδιωτικούς και κρατικούς θεατρικούς οργανισμούς: "Σύγχρονο Θέατρο Θεσσαλονίκης", ομάδα "Χρώματα", Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα Σερρών και Καβάλας, σε έργα των Σοφοκλή, Μολιέρου, Α. Τσέχοφ, Α. Σεντ-Εξιπερί, Τζ. Μπαρν, Κ. Γκολντόνι, Ντ. Γουντ κ.ά. Συμμετείχε σε τηλεταινίες της ΕΡΤ, δραματοποιημένα ντοκιμαντέρ, ταινίες μικρού μήκους. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη συγγραφή. 1997-2001: ολοκλήρωσε τα θεατρικά έργα "Νάρκισσος και Δάφνη", "Κυριακή Αναψυχής", "Μια Γάτα σε Κηδεία", "Η Πτήση των Επτά". 1999-2001: ασχολήθηκε με τη συγγραφή σεναρίων για δραματοποιημένα ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους. Από το 2001 αναλαμβάνει το rewriting σεναρίων ταινιών μεγάλου μήκους και το 2002 συνεργάστηκε στο σενάριο της ταινίας "Οι Γενναίοι της Σαμοθράκης", όπου συμμετείχε και ως ηθοποιός.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χριστίνα Αυδίκου (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
112
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.179 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση