Η Ζωή σε Αγαπάει
zoom in
16.50€ -27% 12.05€

Η φράση Η Ζωή Σε Αγαπάει είναι μία από τις αγαπημένες θετικές βεβαιώσεις της Louise Hay. Είναι η “από καρδιάς” σκέψη που αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή και το έργο της.

Στο βιβλίο αυτό, η Louise και ο Robert Holden εξετάζουν τι πραγματικά σημαίνει το Η Ζωή Σε Αγαπάει – πως δηλαδή, η ζωή δεν είναι κάτι που σας συμβαίνει, είναι κάτι που συμβαίνει για εσάς.

Μέσα από μια σειρά ειλικρινών και εγκάρδιων συζητήσεων, καταπιάνονται με τη δύναμη της αγάπης, την ευσπλαχνική φύση της πραγματικότητας, τη φιλότητα του σύμπαντος και την καρδιά του πραγματικού μας εαυτού.

Το Η Ζωή σε Αγαπάει είναι γεμάτο με εμπνευστικές ιστορίες και χρήσιμους διαλογισμούς, προσευχές και ασκήσεις. Ειδικότερα, η Louise και ο Robert μας παρουσιάζουν μία πρακτική φιλοσοφία ζωής, βασισμένη σε επτά πνευματικές πρακτικές:

Η Αρχή του Καθρέπτη – μαθαίνοντας να αγαπάμε τον εαυτό μας
Βεβαιώνοντας τη Ζωή μας – θεραπεύοντας τον βασικό φόβο του εγώ
Ακολουθώντας την Ευτυχία μας – δείχνοντας εμπιστοσύνη στην εσωτερική μας καθοδήγηση
Συγχωρώντας το Παρελθόν – ανακτώντας την εγγενή μας αθωότητα
Ευγνωμοσύνη – Τώρα καλλιεργώντας την αληθινή πίστη
Μαθαίνοντας να Λαμβάνουμε – μένοντας ανοιχτοί και αθωράκιστοι
Θεραπεύοντας το Μέλλον – επιλέγοντας την αγάπη, όχι τον φόβο

Αποσπάσματα από το Βιβλίο

Το Η Ζωή Σε Αγαπάει είναι μια έρευνα που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά του πραγματικού σας εαυτού. εξερευνά τη σχέση σας με τον κόσμο και θέτει βαθιά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας.

Τα τελευταία χρόνια η επιστήμη έχει μάθει να βλέπει τον κόσμο με νέα ματιά. Για παράδειγμα, τώρα ξέρουμε ότι τα άτομα δεν είναι κάτι ξεχωριστά μικρά σωματίδια, αλλά εκφράσεις μιας ενιαίας συμπαντικής ενέργειας. Το κάθε τι είναι αναπόσπαστο μέρος του Όλου. Ο καθένας μας είναι μέρος μιας ευρύτερης Ολότητας.

Σε ένα βαθύτερο επίπεδο έκφρασης Ύπαρξης, ο σκοπός της ζωής μας είναι να γίνουμε ένας καθρέπτης του αληθινού κόσμου. Στόχος μας είναι, όχι απλά να επιτρέψουμε στη ζωή να μας αγαπάει, αλλά να ανταποδίδουμε όλη αυτήν την αγάπη πίσω στη ζωή! Βρισκόμαστε εδώ για να αγαπήσουμε τον κόσμο…

Louise L. Hay

Louise L. Hay (Συγγραφέας)

Η Louise L. Hay συγγραφέας του διεθνούς best seller "You Can Heal Your Life", είναι ομιλήτρια και δασκάλα πάνω αε ζητήματα μεταφυσικής, και τα βιβλία της έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Για πάνω από 25 χρόνια έχει βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να ανακαλύψουν και να εφαρμόσουν το πλήρες δυναμικό των δημιουργικών τους δυνάμεων για προσωπική ανάπτυξη και αυτο-θεραπεία. Έχει εμφανιστεί στο τηλεοπτικό σόου της Όπρα και σε πολλά άλλα προγράμματα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. www.louisehay.com


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Robert Holden

Robert Holden (Συγγραφέας)

Το πρωτοποριακό έργο του Ρόμπερτ Χόλντεν, PhD, στην ψυχολογία και την πνευματικότητα έχει παρουσιαστεί στις εκπομπές: The Oprah Winfrey Show, Good Morning America, Shift Happens! και στο ντοκιμαντέρ How to Be Happy, παραγωγής BBC, που προβλήθηκε σε είκοσι χώρες. Είναι ο συγγραφέας των Happiness NOW!, Shift Happens, Authentic Success, Be Happy, Loveability και Holy Shift!: 365 Daily Meditations from ‘A Course in Miracles’. Το πρωτοποριακό έργο του Ρόμπερτ Χόλντεν, PhD, στην ψυχολογία και την πνευματικότητα έχει παρουσιαστεί στις εκπομπές: The Oprah Winfrey Show, Good Morning America, Shift Happens! και στο ντοκιμαντέρ How to Be Happy, παραγωγής BBC, που προβλήθηκε σε είκοσι χώρες. Είναι ο συγγραφέας των Happiness NOW!, Shift Happens, Authentic Success, Be Happy, Loveability και Holy Shift!: 365 Daily Meditations from ‘A Course in Miracles’. Παρουσιάζει την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή Shift Happens! στο ραδιόφωνο του Hay HouseΠαρουσιάζει την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή Shift Happens! στο ραδιόφωνο του Hay House.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αντώνης Κεραμυδάς (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Άδετο
Σελίδες:
256
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.391 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση