Κλωντέλ και Κάφκα - Γράμμα αγάπης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κλωντέλ και Κάφκα - Γράμμα αγάπης

Γράμμα αγάπης

Fernando Arrabal

13.00€ -27% 9.49€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789603353782

  • Κατηγορίες:

    Θέατρο

  • Έτος κυκλοφορίας

    2017

  • Εκδότης

    Ηριδανός

Ο Αρραμπάλ συγκεντρώνει, με τον ζήλο του συλλέκτη, τα στιγμιότυπα εκείνα τα οποία ενισχύουν ένα εξέχον περιστατικό, που ενδιαφέρει στην υπόθεση της παραγωγής θεατρικού νοήματος. Έτσι, το παράδοξο διαπερνά συχνότατα το έργο του για να εξυμνήσει την αντιπαράθεση μεταξύ κορυφαίων προσώπων και θεματικών καταστάσεων. Οι διαθέσεις ορίζονται μέσα σε αντιτιθέμενα πεδία ηθικής υπεροχής, όπου το νόημα των πραγμάτων διχάζεται και δημιουργεί συγκεκριμένη συμπεριφορά

Νεκτάριος-Γεώργιος Κωνσταντινίδης

Νεκτάριος-Γεώργιος Κωνσταντινίδης (Μεταφραστής)

Ο Νεκτάριος-Γεώργιος Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι αριστούχος διδάκτωρ του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (υπότροφος ΙΚΥ), κριτικός θεάτρου, μεταφραστής και καθηγητής γαλλικών. Εκπονεί, από το 2016, μεταδιδακτορική έρευνα στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, με θέμα "Το γαλλόφωνο θέατρο στην ελληνική σκηνή του 21ου αιώνα". Κείμενά του δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά, εφημερίδες, και διαδικτυακές σελίδες που σχετίζονται με το θέατρο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεταφράσεις του γαλλόφωνων θεατρικών έργων έχουν εκδοθεί και παρουσιαστεί από ελληνικούς θιάσους. Είναι μέλος του Κέντρου Σημειολογίας του Θεάτρου και της Επιστημονικής Επιτροπής του περιοδικού Θεατρογραφίες.

Fernando Arrabal

Fernando Arrabal (Συγγραφέας)

Ο Φερνάντο Αραμπάλ γεννήθηκε στη Μελίγια το 1932. Είναι δραματικός συγγραφέας "Νεκροταφεί αυτοκινήτων", κινηματογραφιστής "Θα καλπάσω σαν άλογο τρελό", μυθιστοριογράφος "Η κόρη του Κινγκ Κονγκ", δοκιμιογράφος "Αποτυχία και μύθος", ζωγράφος "Αδύνατοι έρωτες" και ποιητής "Ο λίθος της τρέλας". Έχει αποσπάσει το λογοτεχνικό βραβείο Ναμπόκοφ, το βραβείο Εσπάζα για το δοκίμιο και το θεατρικό βραβείο της Γαλλικής Ακαδημίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
128
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.203 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση