Ένας ξύλινος αδελφός
zoom in
12.80€ -10% 11.52€
Μια φορά κι έναν καιρό . . . Έτσι δεν αρχίζουν τα παραμύθια; Μα φυσικά, όλοι το γνωρίζουν αυτό! Αλλά τι γίνεται με όλες εκείνες τις ιστορίες που συνεχίζουν και μετά το "ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα"; Πολλοί λίγοι ξέρουν! Κι εγώ είμαι ένας απ΄ αυτούς! Αλήθεια, πιστέψτε με! Μάλιστα θα σας πω τι συνέβη όταν ο Πινόκιο έγινε αληθινό παιδί και όλοι πίστεψαν πως το παραμύθι τελείωσε...
Μαρία Αρ. Καραγιάννη

Μαρία Αρ. Καραγιάννη (Συγγραφέας)

Η Μαρία Αρ. Καραγιάννη είναι απόφοιτη Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στους τομείς της εκπαίδευσης και του πολιτισμού. Έχει συμμετάσχει σε συλλογικές εκδόσεις και ερευνητικές δραστηριότητες, αρθρογραφεί και παράλληλα συγγράφει για ενηλίκους και παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Marcela Calderόn

Marcela Calderόn (Εικονογράφος)

Η Marcela Calderόn εργάζεται πολλά χρόνια ως ανεξάρτητη εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Κατάγεται από το San Nicolάs της Αργεντινής, κι αντλεί την έμπνευσή της από τη φύση που την περιβάλλει: τα ρυάκια, τα δέντρα, και τα κατοικίδια ζώα. Πάντα ζωγράφιζε. Για χρόνια είχε αφοσιωθεί στη μουσική, σπουδάζοντας και παίζοντας φλάουτο, μέχρι που το πάθος της για την εικονογράφηση μεγάλωσε και την κέρδισε ολοκληρωτικά. Σήμερα η μουσική εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της ζωής της και να την συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της εικονογράφησης. Της αρέσει η μυρωδιά του μολυβιού, το άρωμα της ξυλομπογιάς, ο ήχος της κιμωλίας πάνω στον καμβά, η υφή των ακρυλικών, η αίσθηση της γομολάστιχας, τα νέα χρώματα που γεννιούνται στην παλέτα μέσα από την ανάμειξη, και η φωτεινότητα του νέου λευκού φύλλου. Βασικά, αγαπά να ζωγραφίζει. Όταν δεν ζωγραφίζει, απολαμβάνει τις βόλτες με το ποδήλατο στην εξοχή, όπου νιώθει ελεύθερη και χαρούμενη!

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
34χ25
Βάρος:
0.433 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση