Χαμένα χρόνια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Χαμένα χρόνια

Μυθιστόρημα

Kate Eberlen

16.60€ -26% 12.28€

Η Τες και ο Γκας είναι γραφτό να είναι μαζί. Απλώς δεν έχουν γνωριστεί ακόμα. Και μπορεί να μη γνωριστούν ποτέ…
Η Τες είναι στη Φλωρεντία για τις τελευταίες ανέμελες διακοπές της προτού ξεκινήσει το Πανεπιστήμιο. Μια νέα ζωή απλώνεται μπροστά της - όχι, όμως, με τον τρόπο που αυτή νομίζει.
Ο Γκας βρίσκεται επίσης στη Φλωρεντία για διακοπές με τους γονείς του. Οι ζωές τους έχουν ήδη αλλάξει αναπάντεχα και δραματικά. Ο Γκας θέλει να είναι καλός γιος, αλλά λαχταρά να δραπετεύσει και να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του.
Για μία μόνο μέρα οι δρόμοι τους διασταυρώνονται, προτού κι οι δύο επιστρέψουν στην Αγγλία.
Μέσα στα επόμενα δεκαέξι χρόνια, η ζωή κι ο έρωτας θα τους φέρουν αντιμέτωπους με εντελώς διαφορετικές προκλήσεις. Με την απόσταση και τη μοίρα να τους χωρίζουν συνεχώς, φαίνεται αδύνατο να γνωριστούν κανονικά αυτοί οι δύο… Ή μήπως όχι;

Χρύσα Θ. Μπανιά (Μεταφραστής)


Kate Eberlen

Kate Eberlen (Συγγραφέας)

Η Κέιτ Έμπερλεν μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη έξω από το Λονδίνο και πέρασε την παιδική της ηλικία διαβάζοντας βιβλία και λαχταρώντας να δραπετεύσει από την κλειστή κοινωνία. Απέκτησε πτυχίο Κλασικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στη συνέχεια εργάστηκε στον εκδοτικό τομέα. Πρόσφατα, η Κέιτ εκπαιδεύτηκε στη διδασκαλία των αγγλικών ως ξένης γλώσσας, με στόχο να περνάει περισσότερο χρόνο στην Ιταλία, μια χώρα την οποία αγαπά και έχει επισκεφτεί πολλές φορές. Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
456
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.685 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση